|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
barut, çumra, dede, ilköğretim, konya, mehmet, okulu, sürgüç |
![]() |
Sürgüç Dede Mehmet Barut İlköğretim Okulu Konya Çumra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sürgüç Dede Mehmet Barut İlköğretim Okulu Konya ÇumraSürgüç Dede Mehmet Barut İlköğretim Okulu Hakkında - Sürgüç Dede Mehmet Barut İlköğretim Okulu Tanıtım - Sürgüç Dede Mehmet Barut İlköğretim Okulu Resimleri - Sürgüç Dede Mehmet Barut İlköğretim Okulu İletişim Surguc Dede Mehmet Barut İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Sürgüç Dede Mehmet Barut İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1964 yılında tekderslik olarak eğitim öğretime açıldı ![]() ![]() binada 3 derslik ve kalorifer 2009 da ekbinada 8 ekderslik yapıldı ![]() ![]() Kullanılır durumda iki lojman var ![]() Sürgüç Dede Mehmet Barut İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: SURGUC İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SÜRGÜÇ KÖYÜ Telefon Numarası: 3324517799 Faks Numarası: E-mail Adresi: surgucio@gmail ![]() Web Adresi: - Sürgüç Dede Mehmet Barut İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|