![]() |
Gesi İldem Anaokulu Kayseri Melikgazi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gesi İldem Anaokulu Kayseri MelikgaziGesi İldem Anaokulu Hakkında - Gesi İldem Anaokulu Tanıtım - Gesi İldem Anaokulu Resimleri - FGesi İldem Anaokulu İletişim ![]() Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Gesi İldemanaokulu Kayseri Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Gesi-İldem Anaokulu 13 ![]() ![]() ![]() ![]() Kayserinin Melikgazi İlçesine bağlı şirin bir kasaba olan Gesi sınırları içerisinde bağımsız anaokulu statüsündedir ![]() ![]() Okulumuz 525 m² bina üzerine kurulu geniş bir eğitim alanı ile 1470 m2 büyüklüğünde geniş bir bahçesi bulunmaktadır ![]() Tomurcuklar,Yavru Kuşlar,Pamuk Şekerler,Minik Kalpler,Mavi Boncuklar,Civcivler ve Papatyalar adında 5 derslikte , 7 şube olarak hizmet vermektedir ![]() Okulumuzda ayrıca idari oda , memur odası,çok amaçlı oyun salonu, kız ve erkek lavabo ve WC’ leri, geniş bir mutfak ve vestiyerlerin bulunduğu bir hol bulunmaktadır ![]() Çok amaçlı oyun salonumuzda zaman zaman tiyatro gösterileri yapılmaktadır ![]() Çocuk WC ‘lerimizin lavabo kısımları ile okulumuzun giriş kısmında kamera mevcuttur ![]() Okulumuzda Atatürk Köşesi ve Yangın Köşesi bulunmaktadır ![]() ![]() Okul bahçemizde her sınıfa ait hobi bahçeleri ile geniş bir kum havuzumuz vardır ![]() ![]() ![]() Gesi İldem Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KAYSERİ / MELİKGAZİ Adı: GESİ İLDEMANAOKULU Adresi: CUMHURİYET MAH ![]() Telefon Numarası: 3522472957 Faks Numarası: E-mail Adresi: 963217@meb ![]() ![]() Web Adresi: http://ildemanaokulu ![]() ![]() ![]() Gesi İldem Anaokulu Resimleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|