![]() |
Melikgazi Anaokulu Kayseri Melikgazi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Melikgazi Anaokulu Kayseri MelikgaziMelikgazi Anaokulu Hakkında - Melikgazi Anaokulu Tanıtım - Melikgazi Anaokulu Resimleri - Melikgazi Anaokulu İletişim ![]() Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Melikgazi Anaokulu Kayseri Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() MELİKGAZİ ANA OKULU : 02 Ekim 1995 Yılında Cumhurbaşkanı Süleyman DEMİREL tarafından hizmete açıldı ![]() ![]() OKULUMUZDA Bir müdür 2 müdür yardımcısı bir memur 12 öğretmen ve 2 hizmetli görev yapmaktadır ![]() Okulumuzda 8 derslik ve 11 şube bulunmakta olup hem tam güm, hem de ikili öğretim yapılmaktadır ![]() 4 Bin m2 alan üzerine kurulmuştur 257 öğrencisi olup, okul öncesi eğitim Programı verilmektedir OKULUMUZUN BİRİMLERİ Oyun parkı, Geniş bir bahçe, oyun salonu, yemek salonu, depolar, mutfak, idari odalar 8 derslik, uzun ve geniş bir koridordan oluşmaktadır ![]() Açık öğretim fakültesi okulöncesi eğitimi bölümü 3 ve 4 sınıf öğrencileri öğretmenlik uygulama derslerini okulumuzda yapmakta olup ![]() ![]() ![]() Okulumuz – il çapında okul öncesi eğitim dalında görevli 430 usta öğreticiye de okulöncesi eğitim programının uygulanmasında rehberlik yapmaktadır ![]() Melikgazi anaokulunda ayrıca Anne çocuk eğitimi programı uygulanmaktadır ![]() Okulumuzda Tam gün devam eden öğrenciler aşağıdaki programı almaktadırlar ![]() 08 ![]() ![]() 08 ![]() ![]() 09 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() 12 ![]() ![]() 13 ![]() ![]() 14 ![]() ![]() 14 ![]() ![]() (Türkçe dil /Oyun/Müzik/Sanat/Okuma Yazmaya Hazırlık/Fen ve Doğa/Drama) 16 ![]() ![]() 16 ![]() ![]() Melikgazi Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KAYSERİ / MELİKGAZİ Adı: MELİKGAZİ ANAOKULU Adresi: Alpaslan Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3522234457 Faks Numarası: 3522351913 E-mail Adresi: Web Adresi: Melikgazi Anaokulu Resimleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|