|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, fatih, ilköğretim, okulu, sarıcakaya |
![]() |
Fatih İlköğretim Okulu Sarıcakaya Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fatih İlköğretim Okulu Sarıcakaya EskişehirFatih İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih İlköğretim Okulu İletişim ![]() Fatih İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1933 yılında Burnaklar İlkokulu adıyla üç derslikli olarak eğitim öğretime açılmış, 1958 yılında Sarıcakaya Merkez İlkokulu adını almış, Derslik sayısı beşe çıkarılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ… ![]() Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini, onların eğitimli, bilgili, becerikli, girişken, karşısındaki insanların haklarına saygılı, kendine güvenen bireyler olarak Türkiye’nin üretken gücünün temel taşları olmaları için çalışıyoruz ![]() Öğrencilerimizi, içinde bulunduğumuz çağın imkânlarını kullanarak, bilgiye ulaşabilen , bilgiyi yerinde ve müspet olarak kullanabilen; tutarlı, kararlı, toplumla barışık bir şekilde milli ve manevi değerlerine hizmet etmeyi kendine amaç edinmiş bireyler olarak yetiştirmek için varız ![]() VİZYONUMUZ Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, çağdaş, laik, Atatürk' çü, kendisi ve toplumu ile barışık, bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen, iletişime açık, fiziki ve ruh sağlığı gelişimi iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, iyi bir öğrenci, her şeyden önce iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır ![]() Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Sarıcakaya Okulun Telefonu: 2226612020 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Hürriyet Cd ![]() ![]() Okulun Web Adresi: saricakayafatih ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: İSMAİL DÖNMEZ Okulun Öğretmen Sayısı: 15 Okulun Öğrenci Sayısı: 230 Okulun Derslik Sayısı: 9 Okulun Ulaşım Bilgileri: Eskişehir Otogarından belirtilen saatlerde ilçemize ulaşım sağlanmaktadır 07:00-09:00-13:00-15:00-17:30 Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Yok Fatih İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|