Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eskişehir, fatih, ilköğretim, okulu, sarıcakaya

Fatih İlköğretim Okulu Sarıcakaya Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fatih İlköğretim Okulu Sarıcakaya Eskişehir

Fatih İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih İlköğretim Okulu İletişim

Fatih İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1933 yılında Burnaklar İlkokulu adıyla üç derslikli olarak eğitim öğretime açılmış, 1958 yılında Sarıcakaya Merkez İlkokulu adını almış, Derslik sayısı beşe çıkarılmıştır 1985 yılında okulumuz bünyesinde anasınıfı açılmıştır 1986 yılında derslik sayısı 10’a çıkarılmıştır 1996 – 1997 Öğretim Yılında Sarıcakaya Lisesi ile bina değişikliği yapılmış olup halen “Fatih İlköğretim Okulu “ olarak eğitim öğretime devam etmektedir

MİSYONUMUZ…

Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini, onların eğitimli, bilgili, becerikli, girişken, karşısındaki insanların haklarına saygılı, kendine güvenen bireyler olarak Türkiye’nin üretken gücünün temel taşları olmaları için çalışıyoruz
Öğrencilerimizi, içinde bulunduğumuz çağın imkânlarını kullanarak, bilgiye ulaşabilen , bilgiyi yerinde ve müspet olarak kullanabilen; tutarlı, kararlı, toplumla barışık bir şekilde milli ve manevi değerlerine hizmet etmeyi kendine amaç edinmiş bireyler olarak yetiştirmek için varız

VİZYONUMUZ

Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, çağdaş, laik, Atatürk' çü, kendisi ve toplumu ile barışık, bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen, iletişime açık, fiziki ve ruh sağlığı gelişimi iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, iyi bir öğrenci, her şeyden önce iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır

Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Sarıcakaya
Okulun Telefonu: 2226612020
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Hürriyet CdNo207
Okulun Web Adresi: saricakayafatihmebk12tr
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü: İSMAİL DÖNMEZ
Okulun Öğretmen Sayısı: 15
Okulun Öğrenci Sayısı: 230
Okulun Derslik Sayısı: 9
Okulun Ulaşım Bilgileri: Eskişehir Otogarından belirtilen saatlerde ilçemize ulaşım sağlanmaktadır 07:00-09:00-13:00-15:00-17:30
Metropol İçi / Dışı : Dışı
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Yok

Fatih İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com