|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çumra, ilköğretim, konya, okulu, türkmencamili |
![]() |
Türkmencamili İlköğretim Okulu Konya Çumra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkmencamili İlköğretim Okulu Konya ÇumraTürkmencamili İlköğretim Okulu Hakkında - Türkmencamili İlköğretim Okulu Tanıtım - Türkmencamili İlköğretim Okulu Resimleri - Türkmencamili İlköğretim Okulu İletişim Turkmencamılı İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Türkmencamili İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulun eski binası 1947 yılında hizmete girmiş olup taş binadır ![]() Sonraki yıllarda ihtiyaca cevap vermeyince ve bina yıpranınca 1978 yılında ikinci bina hizmete açılmış ve burada eğitim öğretim verilmeye başlamıştır ![]() iki binada eğitim ve öğretim verilmeye başlanmış ![]() tarihinde yeni binanın temeli atılmış olup 2001/2002 eğitim ve öğretim yılında geçici kabul ile eğitime geçilmiştir ![]() eğitim ve öğretim devam etmektedir ![]() Türkmencamili İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: TURKMENCAMILI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Türkmencamili Kasabası Çumra Telefon Numarası: 3324496152 Faks Numarası: E-mail Adresi: turkmencamiliiocumra@gmail ![]() Web Adresi: - Türkmencamili İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|