![]() |
Yavru Vatan Anaokulu Kayseri Talas |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavru Vatan Anaokulu Kayseri TalasYavru Vatan Anaokulu Hakkında - Yavru Vatan Anaokulu Tanıtım - Yavru Vatan Anaokulu Resimleri - Yavru Vatan Anaokulu İletişim ![]() Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Yavru Vatan Anaokulu Kayseri Talas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() YAVRU VATAN ANAOKULU 2000-2001 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KIBRIS CUMHUR BAŞKANI RAUF DENKTAŞ TARAFINDAN AÇILMIŞTIR ![]() ![]() ![]() 2009-2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA BİR TANE TAM GÜN ,DÖRT TANE ÖĞLECİ VE DÖRT TANE SABAHÇI OLMAK ÜZERE DOKUZ ADET ŞUBE DE TOPLAM 180 TANE ÖĞRENCİ, DOKUZ TANE ÖĞRETMEN GÖREV YAPMAKTA OLUP; BİR TANE OKUL MÜDÜRÜMÜZ ,3 TANE DE PERSONELİMİZLE BİRLİKTE EĞİTİM- ÖĞRETİME DEVAM ETMEKTEYİZ ![]() ![]() Yavru Vatan Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KAYSERİ / TALAS Adı: YAVRU VATAN ANAOKULU Adresi: Yenidoğan Mah ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3524379039 Faks Numarası: 3524379060 E-mail Adresi: Web Adresi: http://yavruvatananaokulu ![]() ![]() ![]() Yavru Vatan Anaokulu Resimleri ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|