![]() |
Pazaryeri Anaokulu Bilecik Pazaryeri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pazaryeri Anaokulu Bilecik PazaryeriPazaryeri Anaokulu Hakkında - Pazaryeri Anaokulu Tanıtım - Pazaryeri Anaokulu Resimleri - Pazaryeri Anaokulu İletişim ![]() Pazaryeri Anaokulu Bilecik Pazaryeri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Pazaryeri Anaokulu Tarihçesi: Pazaryeri Anaokulu 2005-2006 Eğitim Öğretim yılında valilik oluru ile Halk Eğitim Merkezi binasının ikinci katında eğitime başlamıştır ![]() ![]() Açıldığında sadece yarım gün olarak hizmet sunan Pazaryeri Anaokulu, velilerden gelen talep üzerine Aralık 2005’ den itibaren yarım ve tam gün olarak hizmet vermeye başlamıştır ![]() Pazaryeri Anaokulunun eğitim öğretime başladığı 2005-2006 yılı sonu itibariyle yaş gruplarına göre öğrenci sayısı: 36-48 ay grubunda 13 çocuk, 48-60 ay grubunda 14 çocuk, 60-72 ay grubunda 35 çocuk olmak üzere toplam 62 çocuktan oluşmaktadır ![]() Pazaryeri Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİLECİK / PAZARYERİ Adı: PAZARYERİ ANAOKULU Adresi: YUZBAŞI MAHALLESİ 19 MAYIS CADDESİ PAZARYERİ / BİLECİK Telefon Numarası: 2283812064 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: -www ![]() ![]() ![]() ![]() Pazaryeri Anaokulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|