![]() |
Uzunkuyu İlköğretim Okulu Konya Çumra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzunkuyu İlköğretim Okulu Konya ÇumraUzunkuyu İlköğretim Okulu Hakkında - Uzunkuyu İlköğretim Okulu Tanıtım - Uzunkuyu İlköğretim Okulu Resimleri - Uzunkuyu İlköğretim Okulu İletişim Uzunkuyu İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Uzunkuyu İlköğretim Okulu Okul Bilgileri Açılış Yılı: 1963 İli: Konya İlçesi: Çumra Köyü: Uzunkuyu Okulun Adı: Uzunkuyu İlköğretim Okulu Okul Kodu: 710059 Okulumuzu Tanıyalım Öğretim Şekli: Normal Derslik Sayısı: 9 Öğrenci Sayısı 2007/2008): 167 Öğretmen Sayısı: 10 Lojman Sayısı: 2 İlçeye UzaklığıÇumra) 45 Km İle Uzaklığı: (Konya) 90 Km Yol Durumu: Asfalt Isınma Şekli: Kaloriferli ![]() Uzunkuyu İlköğretim Okulu Vizyon Ve Misyonu: Vizyonumuz 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() ![]() Misyonumuz Gençlerimizin Milli Ve Manevi Değerleri Herşeyin Üstünde Tutan, En Az Bir Yabancı Dil Bilen ,Geleceğe Her Zaman Hazır Olan, Özgür,Saygılı,Başarıya Aşık, Çalışkan Bireyler Olmalarını Sağlamak ![]() Uzunkuyu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: UZUNKUYU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Uzunkuyu Köyü Çumra Telefon Numarası: 3324517638 Faks Numarası: 3324517638 E-mail Adresi: Web Adresi: - Uzunkuyu İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|