|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ahmet, altınekin, ilköğretim, konya, okulu, yılmaz |
![]() |
Ahmet Yılmaz İlköğretim Okulu Konya Altınekin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Yılmaz İlköğretim Okulu Konya AltınekinAhmet Yılmaz İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez İlköğretim Okulu Tanıtım - Merkez İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmet Yılmaz İlköğretim Okulu İletişim ![]() Merkez İlköğretim Okulu Konya Altınekin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Ahmet Yılmaz İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz ilk olarak 1940 yılında Eğitim ve öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz bünyesinde 21 derslik, 21 şube, 1 Müdür Odası, 1 Müdür Yardımcısı Odası, 1 Çok Amaçlı Salon, 1 Spor Odası, 1 Araç-gereç odası, 1 Fen Laboratuarı, 1 Bilişim Teknolojileri Sınıfı, 2 Öğretmenler odası, 1 Rehberlik odası, 1 Kütüphane ve Tuvaletler mevcuttur ![]() Okulumuzun 2008-2009 eğitim öğretim yılında ismi değiştirilerek vatani görevini yaparken şehit olan Ahmet YILMAZ’ın ismi okulumuza verilmiş ve okulumuzun adı Merkez İlköğretim Okulu iken Altınekin Ahmet Yılmaz İlköğretim Okulu olarak degiştirilmiştir ![]() Ahmet Yılmaz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ALTINEKİN Adı: MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Vatan Caddesi Ölmez Mah ![]() Telefon Numarası: 3326312008 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Ahmet Yılmaz İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|