|
|
Konu Araçları |
cihanbeyli, günyüzü, ilköğretim, konya, okulu |
Günyüzü İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Günyüzü İlköğretim Okulu Konya CihanbeyliGünyüzü İlköğretim Okulu Hakkında - Günyüzü İlköğretim Okulu Tanıtım - Günyüzü İlköğretim Okulu Resimleri - Günyüzü İlköğretim Okulu İletişim Günyüzü İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Günyüzü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Günyüzü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Günyüzü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Günyüzü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Günyüzü İlköğretim Okulu Tarihi: Okulumuz 1952 yılında hizmete açılmıştır Çeşitli defalarda yenilenen okulumuz B blok olarak 2000�001 son onarımı yapılmış, A blok binası 0212 1995 yılında öğretime açılmıştır 1997 yılı ilköğretimin 8 yıla çıkarılmasıyla birlikte Günyüzü İlköğretim Okulu adı altında faaliyetlerinedevam etmiştir Ayrıca 2006 yılında A bloğa ilave olarak 1kata çok amaçlı salon 2kata kütüphane ve Fen Teknoloji sınıfı yapılmıştır Okula İsminin Verilmesi Okulumuzun ismi Günyüzü Kasabasının ismi verilerek Günyüzü Kasabası İlköğretim Okulu olmuştur Okulun Özellikleri Okulumuz iki katlı karşılıklı iki bloktan oluşmaktadır A Blokta 12 Derslik (1 kütüphane,1 fen teknoloji sınıfı,1 bilişim teknoloji sınıfı) 1 müdür odası, 1 Öğretmenler odası, 1 çay odası,1 çok amaçlı salon (yemekhane olarak kullanılıyor) vardır B Blokta 8 derslik, vardır Mevcut derslikler ihtiyacı karşılamaktadır Yemekhane için çok amaçlı salon kullanılmaktadır Günyüzü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / CİHANBEYLİ Adı: GÜNYÜZÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Günyüzü Kasabasi Telefon Numarası: 3326783008 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Günyüzü İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Cevap : Günyüzü İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli |
02-16-2014 | #2 |
Kayıtsız
|
Cevap : Günyüzü İlköğretim Okulu Konya CihanbeyliBEN MELİSA BİR ZAMANLAR BENDE ORDA OKUDUM CANNNNNIM OKULUM |
|