|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| cihanbeyli, günyüzü, ilköğretim, konya, okulu |
Günyüzü İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Günyüzü İlköğretim Okulu Konya CihanbeyliGünyüzü İlköğretim Okulu Hakkında - Günyüzü İlköğretim Okulu Tanıtım - Günyüzü İlköğretim Okulu Resimleri - Günyüzü İlköğretim Okulu İletişim ![]() Günyüzü İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Günyüzü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Günyüzü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Günyüzü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Günyüzü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Günyüzü İlköğretim Okulu Tarihi: Okulumuz 1952 yılında hizmete açılmıştır Çeşitli defalarda yenilenen okulumuz B blok olarak 2000�001 son onarımı yapılmış, A blok binası 02 12 1995 yılında öğretime açılmıştır 1997 yılı ilköğretimin 8 yıla çıkarılmasıyla birlikte Günyüzü İlköğretim Okulu adı altında faaliyetlerinedevam etmiştir Ayrıca 2006 yılında A bloğa ilave olarak 1 kata çok amaçlı salon 2 kata kütüphane ve Fen Teknoloji sınıfı yapılmıştır![]() Okula İsminin Verilmesi Okulumuzun ismi Günyüzü Kasabasının ismi verilerek Günyüzü Kasabası İlköğretim Okulu olmuştur ![]() Okulun Özellikleri Okulumuz iki katlı karşılıklı iki bloktan oluşmaktadır A Blokta 12 Derslik (1 kütüphane,1 fen teknoloji sınıfı,1 bilişim teknoloji sınıfı) 1 müdür odası, 1 Öğretmenler odası, 1 çay odası,1 çok amaçlı salon (yemekhane olarak kullanılıyor) vardır B Blokta 8 derslik, vardır Mevcut derslikler ihtiyacı karşılamaktadır Yemekhane için çok amaçlı salon kullanılmaktadır![]() Günyüzü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / CİHANBEYLİ Adı: GÜNYÜZÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Günyüzü Kasabasi Telefon Numarası: 3326783008 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Günyüzü İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
Cevap : Günyüzü İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli |
|
|
#2 |
|
Kayıtsız
|
Cevap : Günyüzü İlköğretim Okulu Konya CihanbeyliBEN MELİSA BİR ZAMANLAR BENDE ORDA OKUDUM CANNNNNIM OKULUM |
|
|
|