|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çiftliközü, derbent, ilköğretim, konya, okulu |
![]() |
Çiftliközü İlköğretim Okulu Konya Derbent |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çiftliközü İlköğretim Okulu Konya DerbentÇiftliközü İlköğretim Okulu Hakkında - Çiftliközü İlköğretim Okulu Tanıtım - Çiftliközü İlköğretim Okulu Resimleri - Çiftliközü İlköğretim Okulu İletişim Çiftliközü İlköğretim Okulu Konya Derbent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Çiftliközü İlköğretim Okulu Tarihi: Çiftliközü İlköğretim Okulu 1938 yılında Çiğil Nahiyesine bağlı mahalle mektebi olarak eğitime başlamış, 1948 yılında da ilkokul olarak hizmete açılmıştır ![]() Çiftliközü İlköğretim Okulu gündüzlü, karma, taşımalı eğitim yapmakta olup, 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 14 öğretmen, 2 hizmetli görev yapmaktadır ![]() ![]() Çiftliközü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / DERBENT Adı: ÇİFTLİKÖZÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇİFTLİKOZÜ KASABASİ Telefon Numarası: 3325643019 Faks Numarası: 3325643019 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|