|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akbaş, eskişehir, ilköğretim, mustafa, okulu, seyitgazi, şehit |
![]() |
Şehit Mustafa Akbaş İlköğretim Okulu Seyitgazi Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Mustafa Akbaş İlköğretim Okulu Seyitgazi EskişehirŞehit Mustafa Akbaş İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Mustafa Akbaş İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Mustafa Akbaş İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Mustafa Akbaş İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Mustafa Akbaş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Şehit Mustafa Akbaş İlköğretim Okulu Eskişehir Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Şehit Mustafa Akbaş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Seyitgazi Okulun Telefonu: 2226713026 Okulun Faksı: 2226713609 Okulun Adresi: Yunus Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://seyitgazisehitmustafaakbasioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 416112@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: HARUN ONAT Okulun Öğretmen Sayısı: 35 Okulun Öğrenci Sayısı: 572 Okulun Derslik Sayısı: 26 Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Yok Şehit Mustafa Akbaş İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|