|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
derbent, ilköğretim, katıtaş, kemal, konya, köyü, okulu, vali, yassıören |
![]() |
Yassıören Köyü Vali Kemal Katıtaş İlköğretim Okulu Konya Derbent |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yassıören Köyü Vali Kemal Katıtaş İlköğretim Okulu Konya DerbentYassıören Köyü Vali Kemal Katıtaş İlköğretim Okulu Hakkında - Yassıören Köyü Vali Kemal Katıtaş İlköğretim Okulu Tanıtım - Yassıören Köyü Vali Kemal Katıtaş İlköğretim Okulu Resimleri - Yassıören Köyü Vali Kemal Katıtaş İlköğretim Okulu İletişim Yassıören Köyü Vali Kemal Katıtaş İlköğretim Okulu Konya Derbent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Yassıören Köyü Vali Kemal Katıtaş İlköğretim Okulu Hakkında: Yassıören Köyü İlkokulu 1963–1964 Eğitim-Öğretim Yılında şimdiki binanın yanındaki barakada hizmete açılmıştır ![]() Okulda 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca okul bünyesinde, 2004-2005 Eğitim-Öğretim Yılında faaliyete geçen anasınıfı bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Okul tek katlı olup; 2 sınıf ve 1 müdür odası bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Şu anda okul müdürlüğü (Md ![]() ![]() ![]() Yassıören Köyü Vali Kemal Katıtaş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / DERBENT Adı: YASSIÖREN KÖYÜ VALİ KEMAL KATITAŞ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Vali Kemal Katitaş ilköğretim Okulu Telefon Numarası: Faks Numarası: E-mail Adresi: yassiorenioo@hotmail ![]() Web Adresi: - Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|