|
|
Konu Araçları |
adana, aşçı, bekirliköyü, ilköğretim, okulu, pozantı |
Aşcı Bekirliköyü İlköğretim Okulu Pozantı Adana |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşcı Bekirliköyü İlköğretim Okulu Pozantı AdanaAşcı Bekirliköyü İlköğretim Okulu Hakkında - Aşcı Bekirliköyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Aşcı Bekirliköyü İlköğretim Okulu Resimleri - Aşcı Bekirliköyü İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Aşcı Bekirliköyü İlköğretim Okulu Adana Pozantı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aşcı Bekirliköyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aşcı Bekirliköyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aşcı Bekirliköyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Aşcı Bekirliköyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / POZANTI Adı: AŞCI BEKİRLİKÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AŞÇIBEKİRLİ KÖYÜ Telefon Numarası: 3225862142 Faks Numarası: 3225862142 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|