|
|
Konu Araçları |
elcik, eskişehir, ilköğretim, köyü, okulu, sivrihisar |
Elcik Köyü İlköğretim Okulu Sivrihisar Eskişehir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Elcik Köyü İlköğretim Okulu Sivrihisar EskişehirElcik Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Elcik Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Elcik Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Elcik Köyü İlköğretim Okulu İletişim Elcik Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Elcik Köyü İlköğretim Okulu Eskişehir Sivrihisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Elcik Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Elcik Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Elcik Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Elcik Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Elcik Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Sivrihisar Okulun Telefonu: 2227176274 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Elçik Köyü Sivrihisar Eskişehir Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Ahmet KURU Okulun Öğretmen Sayısı: 1 Okulun Öğrenci Sayısı: 20 Okulun Derslik Sayısı: 2 Okulun Ulaşım Bilgileri: İlçe merkezine 20 kmuzaklıkta Ankara yol ayrımından 4 kilometre Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Yok Elcik Köyü İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|