Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atatürk, ilköğretim, karaman, okulu

Atatürk İlköğretim Okulu Karaman

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atatürk İlköğretim Okulu Karaman

Karaman Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim

OKULUMUZUN
KISA TARİHÇESİ

Okulumuz 05011982 yılında Eğitim-Öğretim hizmetine başlamıştır
İlk Müdürü İbrahim ŞAFAK'tır
Daha sonra bu görevi, 1986 yılında Ahmet ERDOĞAN devralarak 2005 yılına kadar îfa etmiş ve emekli olmuştur
2006 yılında okul müdürlüğüne Abdullah ERİKOĞLU atanmıştır
Halen okulumuzda gündüzlü olarak, 327 öğrenciye eğitim hizmeti verilmektedir
Okul Binası ; 518 m² üzerine oturmakta olup, oyun alanlarıyla birlikte bu rakam 4591 m²' ye ulaşmaktadır
Oyun alanı içerisinde voleybol sahası,basketbol sahası, hentbol sahası, kum havuzu, elle yürüme merdiveni ve çeşmemiz bulunmaktadır
Bahçe düzenlemesi, okul ihata duvarı bakım ve onarım işlemleri 2006-2007 öğretim yılında Okul Müdürü Abdullah ERİKOĞLU koordinatörlüğünde yapılmış ve yaz dönemi de okul boyatılarak 2007-2008 Eğitim-Öğretim yılında daha ferah bir okul görüntüsüyle öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur

İletişim Bilgileri

Okulumuzun Adresi : Alacasuluk mah 480 sok No: 1 Merkez/KARAMAN

Telefon Numarasi : 0338 2135309

E-Mail : karamanaioo@hotmailcom

Web Sitesi : http://ataturkioo70mebk12tr/

biz - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com