![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Karaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu KaramanKaraman Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim OKULUMUZUN KISA TARİHÇESİ Okulumuz 05 ![]() ![]() ![]() İlk Müdürü İbrahim ŞAFAK'tır ![]() Daha sonra bu görevi, 1986 yılında Ahmet ERDOĞAN devralarak 2005 yılına kadar îfa etmiş ve emekli olmuştur ![]() 2006 yılında okul müdürlüğüne Abdullah ERİKOĞLU atanmıştır ![]() Halen okulumuzda gündüzlü olarak, 327 öğrenciye eğitim hizmeti verilmektedir ![]() Okul Binası ; 518 m² üzerine oturmakta olup, oyun alanlarıyla birlikte bu rakam 4591 m²' ye ulaşmaktadır ![]() Oyun alanı içerisinde voleybol sahası,basketbol sahası, hentbol sahası, kum havuzu, elle yürüme merdiveni ve çeşmemiz bulunmaktadır ![]() Bahçe düzenlemesi, okul ihata duvarı bakım ve onarım işlemleri 2006-2007 öğretim yılında Okul Müdürü Abdullah ERİKOĞLU koordinatörlüğünde yapılmış ve yaz dönemi de okul boyatılarak 2007-2008 Eğitim-Öğretim yılında daha ferah bir okul görüntüsüyle öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur ![]() İletişim Bilgileri Okulumuzun Adresi : Alacasuluk mah ![]() ![]() ![]() Telefon Numarasi : 0 ![]() ![]() E-Mail : karamanaioo@hotmail ![]() Web Sitesi : http://ataturkioo70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|