Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
derebucak, ilköğretim, konya, okulu, yukarıkayalar

Yukarıkayalar İlköğretim Okulu Konya Derebucak

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yukarıkayalar İlköğretim Okulu Konya Derebucak

Yukarıkayalar İlköğretim Okulu Hakkında - Yukarıkayalar İlköğretim Okulu Tanıtım - Yukarıkayalar İlköğretim Okulu Resimleri - Yukarıkayalar İlköğretim Okulu İletişim

Yukarıkayalar İlköğretim Okulu Konya Derebucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yukarıkayalar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yukarıkayalar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yukarıkayalar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yukarıkayalar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Yukarıkayalar İlköğretim Okulu Tarihçesi:

:1996 yılına kadar eski binada Yukarıkayalar ilkokulu olarak hizmet veren okulumuz, 1994 yılında MEB tarafından şimdiki yerinde yeniden inşa edilmiştir Valiliğin 01071996 tarihli olurlarıyla YUKARIKAYALAR İLKÖĞRETİM OKULU adıyla 1996-97 eğitim öğretim yılında hizmete açılmıştır

Yukarıkayalar İlköğretim Okulu Misyonu:

Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak

Mükemmelliğin sonu yoktur Çocuk eğitimi dünyanın en ciddi işidirBu konuda kimseyi değil kendi kendimizi rakip görerek daha mükemmeli aramak önemli arayışımızdır

Müşteri memnuniyeti konusundaki bilgi, birikim ve deneyimlerin paylaşılması, yeni uygulamaların araştırılması, ilgili kesimlerin bilinçlendirilmesi

Etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır

Öğrenci psikolojilerini bozmadan sanatla, sporla, sosyal aktivitelerle zenginlendirilmiş bir eğitim yapmak

Yukarıkayalar İlköğretim Okulu Vizyonu:

Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder birim olmak

Okulumuzun bu günkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek

Evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet ve bedensel eksiklere bakmadan tüm insanlara eşit davranmak

Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini bilmek vizyonumuzdur

Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanmak

Her velinin, öğrenme için öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilmesi

Yukarıkayalar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: YUKARIKAYALAR İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Yukarıkayalar Kasabası Derebucak/Konya
Telefon Numarası: 3325325006
Faks Numarası:
E-mail Adresi: yukarikayalar_io@hotmailcom
Web Adresi: http://yukarikayalarmebk12tr

Yukarıkayalar İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com