|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, hızırbey, ilköğretim, okulu, sivrihisar |
![]() |
Hızırbey İlköğretim Okulu Sivrihisar Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hızırbey İlköğretim Okulu Sivrihisar EskişehirHızırbey İlköğretim Okulu Hakkında - Hızırbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Hızırbey İlköğretim Okulu Resimleri - Hızırbey İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hızırbey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Hızırbey İlköğretim Okulu 17 Ekim 2007 tarihinde eğitim öğretim hayatına başlamıştır ![]() Hızırbey ilköğretim okulu Sivrihisar merkezde, toplu konutlar mevkiinde, Ankara - Eskişehir karayolunun hemen yanında yer almaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ KENDİNİ SÜREKLİ YENİLEYEN, OKUYAN, İNCELEYEN, ARAŞTIRAN, ANALİZ VE SENTEZLER YAPABİLEN NESİLLERİN YETİŞTİĞİ; BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN AKLA VE BİLİME DAYALI EĞİTİM ORTAMINDA HAYATA VE BİR ÜST ÖĞRENİME HAZIRLANDIĞI; DÜNÜ BUGÜNE, BUGÜNÜ YARINA BAĞLAYAN KÖPRÜLERİN KURULDUĞU,; YÖNETİCİ, ÖĞRETMEN, PERSONEL, ÖĞRENCİ VE VELİLERİN İŞ BİRLİĞİ İLE ÇEVREDE, BÖLGEDE " ÖRNEK OKUL " OLMAKTIR ![]() MİSYONUMUZ OKULUMUZUN TEMEL FELSEFESİ DAİMA KALİTELİ, VERİMLİ VE GÜNCEL EĞİTİM ÖĞRETİM HİZMETİ VERMEK VE BU YÖNDE TÜM TEKNOLOJİK ALTYAPIYI KULLANMAKTIR ![]() ![]() OKULUMUZDA VERİLEN EĞİTİM VE ÖĞRETİM ÖĞRENCİDE İSTENDİK DAVRANIŞ DEĞİŞİKLİKLERİNE DÖNÜŞÜR ![]() ![]() Tek bloktan oluşan okulumuz bünyesinde; * 10 Derslik * 1 Öğretmenler odası * 1 Matematik sınıfı * 1 Teknoloji ve Tasarım Atelyesi * 1 Fen ve Teknoloji atelyesi * 1 Müdür odası * 1 Müdür Yardımcısı odası * 1 Memur odası * 1 Kütüphane * 1 Bilgisayar sınıfı * 1 Kantin * 1 Futbol sahası * 1 Voleybol sahası * 1 Çok amaçlı salon ve yemekhane birimleri bulundurmaktadır ![]() Hızırbey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Sivrihisar Okulun Telefonu: 2227125812 Okulun Faksı: 2227125812 Okulun Adresi: YENİCE MH ŞEHİRÖNÜ MEVKİİ Sivrihisar Eskişehir Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 966873@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Memet Zabit ÇİLDAĞ Okulun Öğretmen Sayısı: 13 Okulun Öğrenci Sayısı: 243 Okulun Derslik Sayısı: 18 Okulun Ulaşım Bilgileri: SİVRİHİSAR KAVŞAGI Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Yok Hızırbey İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|