Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, elif, ilgın, konya

Elif Anaokulu İlgın Konya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Elif Anaokulu İlgın Konya

Ilgın Elif Anaokulu Hakkında - Elif Anaokulu Tanıtım - Elif Anaokulu Resimleri - Elif Anaokulu İletişim

TARİHÇE:

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak 2005-2006 Eğitim Öğretim yılında açılmış,Ilgın’ın ilk ve tek bağımsız anaokuludur

KURUM BİLGİLERİ:

Okulumuz binası,2134 m2 bahçe içerisinde toplam 500 m2’lik bir alanı kapsamaktadır

Okulumuzda;

-1 müdür odası - 1 oyun odası

-1 memur ve öğretmenler odası -1 mutfak

-3 derslik -1 yemekhane

-1 uyku odası -1 depo

-1 fen ve teknoloji sınıfı -2 lavabo,2 WC (kız-erkek ayrı)

-1 kültür –sanat sınıfı ve kütüphane -1 kalorifer kazan dairesi

-1 çok amaçlı salon -1 danışma bulunmaktadır

SINIFLAR:

ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI: Yarım gün yemekli sınıfımızda toplam 23 öğrenci eğitim görmektedirSınıf öğretmenimiz Yasemin ALADAĞ

GÖKKUŞAĞI SINIFI:Tam gün sınıfımızda toplam 13 öğrenci eğitim görmektedirSınıf öğretmenimiz Tuğba ORAN

ŞİRİNLER SINIFI:Tam gün sınıfımızda toplam 14 öğrenci eğitim görmektedirSınıf öğretmenimiz Selime BAŞDEMİR

AYRICA:

Okulumuzda sıcak su sistemi(güneş enerjisi) bulunmaktadırSınıfların,çok amaçlı salonun zemini ve iç merdiven halıfleksle kaplı olup,her katta yangın tüpleri mevcuttur

Sınıflardaki mobilyalar çocuklar için tehlike oluşturmayacak şekilde seçilmiş ve yerleştirilmiştir

Okulumuzda bütün teknolojik imkanlardan faydalınalarak çocuklara en iyi şekilde eğitim vermek öncelikli hedefimizdirProgramımızda uyguladığımız etkinlikler dışında her sınıf için haftada 1 saat satranç ve ingilizce dersleri de yapılmaktadırÇocukların eğlenceli zaman geçirmelerine imkan veren sosyal etkinliklere de sık sık yer verilmekte,her hafta Cuma günleri çocuk sinema filmi izletilmektedir

Ilgın Elif Anaokulu imkanları ve tecrübeli kadrosuyla geleceğinizin teminatı olan çocuklarınıza en iyiyi en doğru şekilde kazandırmak için yoluna devam etmektedi

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ILGIN ELİF ANAOKULU
Adresi: ILGIN ELİF ANAOKULU UÇARI MH TÜRBAN SİT ARK NO:5 ILGIN /KONYA
Telefon Numarası: 3328810470
Faks Numarası: 3328810470
E-mail Adresi: elifanaokulu@mebk12tr
Web Adresi: http://elifanaokulumebk12tr

Okulumuzdan Resimler
biz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com