![]() |
Elif Anaokulu İlgın Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elif Anaokulu İlgın KonyaIlgın Elif Anaokulu Hakkında - Elif Anaokulu Tanıtım - Elif Anaokulu Resimleri - Elif Anaokulu İletişim ![]() TARİHÇE: Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak 2005-2006 Eğitim Öğretim yılında açılmış,Ilgın’ın ilk ve tek bağımsız anaokuludur ![]() KURUM BİLGİLERİ: Okulumuz binası,2134 m2 bahçe içerisinde toplam 500 m2’lik bir alanı kapsamaktadır ![]() Okulumuzda; -1 müdür odası - 1 oyun odası -1 memur ve öğretmenler odası -1 mutfak -3 derslik -1 yemekhane -1 uyku odası -1 depo -1 fen ve teknoloji sınıfı -2 lavabo,2 WC (kız-erkek ayrı) -1 kültür –sanat sınıfı ve kütüphane -1 kalorifer kazan dairesi -1 çok amaçlı salon -1 danışma bulunmaktadır ![]() SINIFLAR: ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI: Yarım gün yemekli sınıfımızda toplam 23 öğrenci eğitim görmektedir ![]() GÖKKUŞAĞI SINIFI:Tam gün sınıfımızda toplam 13 öğrenci eğitim görmektedir ![]() ŞİRİNLER SINIFI:Tam gün sınıfımızda toplam 14 öğrenci eğitim görmektedir ![]() AYRICA: Okulumuzda sıcak su sistemi(güneş enerjisi) bulunmaktadır ![]() ![]() Sınıflardaki mobilyalar çocuklar için tehlike oluşturmayacak şekilde seçilmiş ve yerleştirilmiştir ![]() Okulumuzda bütün teknolojik imkanlardan faydalınalarak çocuklara en iyi şekilde eğitim vermek öncelikli hedefimizdir ![]() ![]() ![]() Ilgın Elif Anaokulu imkanları ve tecrübeli kadrosuyla geleceğinizin teminatı olan çocuklarınıza en iyiyi en doğru şekilde kazandırmak için yoluna devam etmektedi Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ILGIN Adı: ILGIN ELİF ANAOKULU Adresi: ILGIN ELİF ANAOKULU UÇARI MH ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3328810470 Faks Numarası: 3328810470 E-mail Adresi: elifanaokulu@meb ![]() ![]() Web Adresi: http://elifanaokulu ![]() ![]() ![]() Okulumuzdan Resimler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|