|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bekir, erdoğan, ilköğretim, karaman, okulu, sıtkı |
![]() |
Bekir Sıtkı Erdoğan İlköğretim Okulu Karaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bekir Sıtkı Erdoğan İlköğretim Okulu KaramanKaraman Bekir Sıtkı Erdoğan İlköğretim Okulu Hakkında - Bekir Sıtkı Erdoğan İlköğretim Okulu Tanıtım - Bekir Sıtkı Erdoğan İlköğretim Okulu Resimleri - Bekir Sıtkı Erdoğan İlköğretim Okulu İletişim ![]() ![]() Derslikler : Okulumuz on beş derslik olarak planlanmış olup, birimler bir anasınıfı , on bir derslik, bir fen laboratuarı, bir psikolojik danışmanlık servisi olarak kullanılmaktadır ![]() İdari Birimler : Bir müdür odası, bir müdür yardımcısı odası, bir öğretmenler odası mevcuttur ![]() Diğer Birimler : Okulumuzda kalorifer dairesi, her katta kız ve erkek öğrenciler için dört adet tuvalet (wc) mevcuttur ![]() ![]() Bahçe ve Bina : Okulumuzun kurulum alanı 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğrenim Durumu: Okulumuz 2000-2001 eğitim �öğretim yılına kadar normal eğitim yapmış, 2000 �2001 eğitim �öğretim yılından sonra okulumuzun derslik sayısı ihtiyacı karşılayamamış ve ikili öğretime geçilmiştir ![]() İletişim Bilgileri Mustafa GÜNEY - Okul Müdürü Adres Beyaz Kent Mah ![]() ![]() Telefon (338) 217 13 17 387007@meb ![]() ![]() Web site: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|