Bifa İlköğretim Okulu Karaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bifa İlköğretim Okulu KaramanKaraman Bifa İlköğretim Okulu Hakkında - Bifa İlköğretim Okulu Tanıtım - Bifa İlköğretim Okulu Resimleri - Bifa İlköğretim Okulu İletişim VİZYONUMUZ Eğitim sistemi içinde BİFA 1 İlköğretim Okulu olarak, 2000 li yıllarda öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş ve hayata aktarma bilincine erişmiş;teknolojiyi üretim aracı olarak kullanma becerisi edinmiş;sorgulayan,araştıran,d üşünen,tartışan, geleceğe en iyi şekilde hazırlayan; çevresinde de örnek alınan, ülkemiz geleceğini yönlendirecek mutlu çocuklardan oluşan başarılı lider okul olmak BİZ KİMİZ �Biz BİFA 1 İlköğretim Okulu Müdürlüğüyüz �Biz farklıyız Düşünen, katılımcı,ileri görüşlü, dürüst, sanatsever, bilime inanan ve kültürel mirasa saygı duyan, sahiplenen bireyler yetiştiren bir okuluz �Biz sorunları sinerjik bir anlayışla coşkulu, üretken yapımızla çözen, sürekli kendini yenileyen, geliştiren , iyileştiren bir okuluz �Biz Atatürk ilke ve inkılaplarına inanan, Türk Milli Eğitim �in temel ve amaç ilkeleri doğrultusunda çalışan, çağdaş, demokratik, değerleri benimseyen bireyler yetiştirmeyi hedef almış LİDER BİR OKULUZ �Biz öğrencilerin öğrenme stillerine dayalı eğitim ve öğretim yapan �caba nasıl daha kolay öğretebilirim �rayışında olan öğretmenlere sahip, çağdaş , değişimlere açık bir okuluz �ÇOKLU ZEKA KURAMI doğrultusunda eğitim ve öğretim yapan bir okuluz �Biz örnek hizmetimizle çevremize model olarak da hizmet veren bir okuluz �Biz TOPLAM KALİTE FELSEFESİNE inanan KALİTE ÖDÜLÜNÜ HEDEFLEYEN BİR OKULUZ İletişim Bilgileri TELEFON 0 338 213 57 92 FAX 0 338 214 63 86 Web site http://bifa1mebk12tr/ ADRES Cumhuriyet Mahallesi Hamit KAPLAN Caddesi 70100 MERKEZ/KARAMAN biz - wwwmebgovtr |
|