|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, hoca, ilköğretim, nasrettin, okulu, sivrihisar |
![]() |
Nasrettin Hoca İlköğretim Okulu Sivrihisar Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nasrettin Hoca İlköğretim Okulu Sivrihisar EskişehirNasrettin Hoca İlköğretim Okulu Hakkında - Nasrettin Hoca İlköğretim Okulu Tanıtım - Nasrettin Hoca İlköğretim Okulu Resimleri - Nasrettin Hoca İlköğretim Okulu İletişim ![]() Nasrettin Hoca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Nasrettin Hoca İlköğretim Okulu Eskişehir Sivrihisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Nasrettin Hoca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Sivrihisar Okulun Telefonu: 2227345002 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Nasrettin Hoca Kasabası Sivrihisar Eskişehir Okulun Web Adresi: http://mail ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 230384@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: GÖKHAN ERDEM Okulun Öğretmen Sayısı: 14 Okulun Öğrenci Sayısı: 154 Okulun Derslik Sayısı: 12 Okulun Ulaşım Bilgileri: OKULUMUZ ESKİŞEHİR - ANKARA KARAYOLU GÜZERGAHINDA OLUP YOLA 4 KM, SİVRİHİSAR'A 25 KM MESAFEDEDİR ![]() Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Yok Nasrettin Hoca İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|