|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| cihanbeyli, esentepe, ilköğretim, konya, okulu, taspınar |
Taspınar Esentepe İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Taspınar Esentepe İlköğretim Okulu Konya CihanbeyliTaspınar Esentepe İlköğretim Okulu Hakkında - Taspınar Esentepe İlköğretim Okulu Tanıtım - Taspınar Esentepe İlköğretim Okulu Resimleri - Taspınar Esentepe İlköğretim Okulu İletişim Taspınar Esentepe İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Taspınar Esentepe İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Taspınar Esentepe İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Taspınar Esentepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Taspınar Esentepe İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Taspınar Esentepe İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / CİHANBEYLİ Adı: TASPINAR ESENTEPE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TAŞPINAR KASABASI ESENTEPE MAH ![]() Telefon Numarası: 3326826524 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Taspınar Esentepe İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
|
|
|
|