Kulu Anaokulu Kulu Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kulu Anaokulu Kulu KonyaKonya Kulu Anaokulu Hakkında - Kulu Anaokulu Tanıtım - Kulu Anaokulu Resimleri - Kulu Anaokulu İletişim Tarihçe Okulumuz 2001 yılında eğitime açılmıştır Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yıldız tip proje olarak yaptırılan okulumuz, 5 derslik, 1 mutfak, 1 müdür odası, 1 öğretmenler odası ve 1 çok amaçlı salondan oluşmaktadır İlk açıldığı yılda 5 öğrenciyle eğitime başlayan okulumuzda 2007-2008 eğitim yılında 70 öğrenci kapasitesine ulaşmıştır Ayrıca 2007-2008 öğretim yılında tüm gün eğitimin yanısıra yarım gün eğitime de başlamış bulunmaktadır Misyonumuz Biz Kulu Anaokulu olarak 36-72 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlamak, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz İNANDIĞIMIZ İLKELER : İnanıyoruz ki Çocuklar bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur İnanıyoruz ki Biz, birbirimizi çocukların, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz İnanıyoruz ki Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz Çocuklarımıza bir birey olarak saygı duyar, onları koruyup, gözetiriz İnanıyoruz ki Biz, sürekli olarak yeni öğrenme biçimlerine kendimizi adapte edecek beceriler geliştiririz Aynı zamanda değişim ihtiyacı ile geçmiş değerlerimiz arasındaki dengeyi de koruruz Değişim mükemmeliyete ulaşmada bize cesaret kazandırır, geçmiş deneyimlerimiz ise değişimi göze almamıza yardım eder İnanıyoruz ki Biz kendimize, çocuklarımıza, velilerimize ve çevremize pozitif düşünceyi aşılarız İnanıyoruz ki Biz, uygun ortamlar oluşturulduğunda her çocuğun öğrenebileceğine ve eğitilebileceğine inanırız İnanıyoruz ki Biz, engelli çocukların normal çocuklar içinde kaynaştırma eğitimiyle gelişimlerinin sağlanacağına inanırız İnanıyoruz ki Biz, sevgi ve saygıya dayalı demokratik bir eğitim ortamı içerisinde başarının yükseleceğini düşünürüz İnanıyoruz ki Biz, iyi bir okul öncesi eğitimin, çocuklara istendik davranışlar kazandırmaktan geçtiğini biliriz İletişim Bilglilerimiz Telefon: 03326411902 E-mail: kuluanaokulu@hotmailcom Adres: Kulu Anaokulu Karapınar Mahallesi Kulu/KONYA biz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|