Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, konya, kulu

Kulu Anaokulu Kulu Konya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kulu Anaokulu Kulu Konya

Konya Kulu Anaokulu Hakkında - Kulu Anaokulu Tanıtım - Kulu Anaokulu Resimleri - Kulu Anaokulu İletişim

Tarihçe

Okulumuz 2001 yılında eğitime açılmıştır Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yıldız tip proje olarak yaptırılan okulumuz, 5 derslik, 1 mutfak, 1 müdür odası, 1 öğretmenler odası ve 1 çok amaçlı salondan oluşmaktadır İlk açıldığı yılda 5 öğrenciyle eğitime başlayan okulumuzda 2007-2008 eğitim yılında 70 öğrenci kapasitesine ulaşmıştır Ayrıca 2007-2008 öğretim yılında tüm gün eğitimin yanısıra yarım gün eğitime de başlamış bulunmaktadır

Misyonumuz

Biz Kulu Anaokulu olarak 36-72 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlamak, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma
ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli,
çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz

İNANDIĞIMIZ İLKELER :

İnanıyoruz ki

Çocuklar bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur

İnanıyoruz ki

Biz, birbirimizi çocukların, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz

İnanıyoruz ki

Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz Çocuklarımıza bir birey olarak saygı duyar, onları koruyup, gözetiriz

İnanıyoruz ki

Biz, sürekli olarak yeni öğrenme biçimlerine kendimizi adapte edecek beceriler geliştiririz Aynı zamanda değişim ihtiyacı ile geçmiş değerlerimiz arasındaki dengeyi de koruruz Değişim mükemmeliyete ulaşmada bize cesaret kazandırır, geçmiş deneyimlerimiz ise değişimi göze almamıza yardım eder

İnanıyoruz ki

Biz kendimize, çocuklarımıza, velilerimize ve çevremize pozitif düşünceyi aşılarız

İnanıyoruz ki

Biz, uygun ortamlar oluşturulduğunda her çocuğun öğrenebileceğine ve eğitilebileceğine inanırız

İnanıyoruz ki

Biz, engelli çocukların normal çocuklar içinde kaynaştırma eğitimiyle gelişimlerinin sağlanacağına inanırız

İnanıyoruz ki

Biz, sevgi ve saygıya dayalı demokratik bir eğitim ortamı içerisinde başarının yükseleceğini düşünürüz

İnanıyoruz ki

Biz, iyi bir okul öncesi eğitimin, çocuklara istendik davranışlar kazandırmaktan geçtiğini biliriz

İletişim Bilglilerimiz

Telefon: 03326411902

E-mail: kuluanaokulu@hotmailcom

Adres: Kulu Anaokulu Karapınar Mahallesi Kulu/KONYA

biz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com