|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bölge, eskişehir, ilköğretim, kaplan, mehmet, okulu, profdr, sivrihisar, yatılı |
![]() |
Sivrihisar Prof.Dr. Mehmet Kaplan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Sivrihisar Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sivrihisar Prof.Dr. Mehmet Kaplan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Sivrihisar EskişehirSivrihisar Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ MÜKEMMELLİĞİN SONU YOKTUR ![]() ![]() OKULUMUZDA VERİLEN EĞİTİM VE ÖĞRETİM ÖĞRENCİDE İSTENDİK DAVRANIŞ DEĞİŞİKLİKLERİNE DÖNÜŞÜR ![]() VİZYONUMUZ KENDİNİ SÜREKLİ YENİLEYEN, OKUYAN, İNCELEYEN, ARAŞTIRAN, ANALİZ VE SENTEZLER YAPABİLEN NESİLLERİN YETİŞTİĞİ; BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN AKLA VE BİLİME DAYALI EĞİTİM ORTAMINDA HAYATA VE BİR ÜST ÖĞRENİME HAZIRLANDIĞI; DÜNÜ BUGÜNE, BUGÜNÜ YARINA BAĞLAYAN KÖPRÜLERİN KURULDUĞU,; YÖNETİCİ, ÖĞRETMEN, PERSONEL, ÖĞRENCİ VE VELİLERİN İŞ BİRLİĞİ İLE ÇEVREDE, BÖLGEDE " ÖRNEK OKUL " OLMAKTIR ![]() Sivrihisar Prof ![]() ![]() Okulun Bulunduğu İlçe: Sivrihisar Okulun Telefonu: 2227112095 Okulun Faksı: 2227114277 Okulun Adresi: Yenice Mahallesi Eskişehir Cd ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 965710@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: M ![]() Okulun Öğretmen Sayısı: 22 Okulun Öğrenci Sayısı: 346 Okulun Derslik Sayısı: 20 Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz İlçe Merkezindedir ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Yok Sivrihisar Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|