|
|
Konu Araçları |
bölge, eskişehir, ilköğretim, kaplan, mehmet, okulu, profdr, sivrihisar, yatılı |
Sivrihisar Prof.Dr. Mehmet Kaplan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Sivrihisar Eskişehir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sivrihisar Prof.Dr. Mehmet Kaplan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Sivrihisar EskişehirSivrihisar ProfDr Mehmet Kaplan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Sivrihisar ProfDr Mehmet Kaplan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Sivrihisar ProfDr Mehmet Kaplan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Sivrihisar ProfDr Mehmet Kaplan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim Dr Mehmet Kaplan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ MÜKEMMELLİĞİN SONU YOKTUROKULUMUZDA HERKES, GELİŞEN TEKNOLOJİK YENİLİKLERDEN YARALANARAK HER GÜN DAHA İYİYE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞIR, KENDİNİ YENİLER VE GELİŞTİRİR OKULUMUZDA VERİLEN EĞİTİM VE ÖĞRETİM ÖĞRENCİDE İSTENDİK DAVRANIŞ DEĞİŞİKLİKLERİNE DÖNÜŞÜR ÖĞRENCİLERİMİZ GİRDİKLERİ HER ORTAMDA OLUMLU DAVRANIŞLARI İLE DİKKAT ÇEKSİN VİZYONUMUZ KENDİNİ SÜREKLİ YENİLEYEN, OKUYAN, İNCELEYEN, ARAŞTIRAN, ANALİZ VE SENTEZLER YAPABİLEN NESİLLERİN YETİŞTİĞİ; BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN AKLA VE BİLİME DAYALI EĞİTİM ORTAMINDA HAYATA VE BİR ÜST ÖĞRENİME HAZIRLANDIĞI; DÜNÜ BUGÜNE, BUGÜNÜ YARINA BAĞLAYAN KÖPRÜLERİN KURULDUĞU,; YÖNETİCİ, ÖĞRETMEN, PERSONEL, ÖĞRENCİ VE VELİLERİN İŞ BİRLİĞİ İLE ÇEVREDE, BÖLGEDE " ÖRNEK OKUL " OLMAKTIR Sivrihisar ProfDr Mehmet Kaplan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Sivrihisar Okulun Telefonu: 2227112095 Okulun Faksı: 2227114277 Okulun Adresi: Yenice Mahallesi Eskişehir CdNo130/A Sivrihisar Eskişehir Okulun Web Adresi: http://wwwmehmetkaplanyibomebk12t r/ Okulun E-Posta Adresi: 965710@mebk12tr Okulun Müdürü: MTAHSİN ÇEKİÇ Okulun Öğretmen Sayısı: 22 Okulun Öğrenci Sayısı: 346 Okulun Derslik Sayısı: 20 Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz İlçe Merkezindedirİlçemiz Ankara'ya 130 Km,Eskişehir'e 95 Km dir Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Yok Sivrihisar ProfDr Mehmet Kaplan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|