|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cihanbeyli, ilköğretim, konya, okulu, turanlar |
![]() |
Turanlar İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Turanlar İlköğretim Okulu Konya CihanbeyliTuranlar İlköğretim Okulu Hakkında - Turanlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Turanlar İlköğretim Okulu Resimleri - Turanlar İlköğretim Okulu İletişim ![]() ![]() ![]() ![]() Turanlar İlköğretim Okulu Tarihçesi: İlk okul binası 1965 yılında devlet tarafından yaptırılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulun Özellikleri: Turanlar İlköğretim Okulu iki sınıflı birleştirilmiş sınıflı eğitim yapmaktadır ![]() ![]() Mevcut Bölümler:Okulda 2 derslik mevcut olup ikisi de derslik olarak kullanılmaktadır ![]() ![]() ![]() Mezun Olanların Durumu:Okuldan mezun olan eski öğrencilerden avukat ve öğretmen olan kişiler vardır ![]() ![]() ![]() Turanlar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / CİHANBEYLİ Adı: TURANLAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Turanlar Köyü Cihanbeyli Telefon Numarası: 3326936223 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() ![]() Turanlar İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|