![]() |
23 Nisan İlköğretim Okulu Seyhan Adana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 23 Nisan İlköğretim Okulu Seyhan Adana23 Nisan İlköğretim Okulu Hakkında - 23 Nisan İlköğretim Okulu Tanıtım - 23 Nisan İlköğretim Okulu Resimleri - 23 Nisan İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ![]() 23 Nisan İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Misyonumuz Soran, Sorgulayan, Araştıran ve geliştiren kendine inanan-güvenen bireylerin yetiştirilmesine ortam hazırlanması, kurumda çalışanların etkinliğinin, verimliliğinin ve kurumumuzdan hizmet alanların memnuniyetinin artırılmasını sağlamaktır ![]() Vizyonumuz Eğitimde teknolojiyi etkin şekilde kullanan,sürekli gelişmeye açık, bilgi çağının gereklerini yerine getiren ve AB ülkelerindeki eşdeğer kurumlar ile rekabet edebilir, kaliteli seçkin bir OKUL olmaktır ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / SEYHAN Adı: 23 NİSAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KARASKU MAH 10 SK ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3223599340 Faks Numarası: 3223517354 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|