Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adana, ilköğretim, kasım, okulu, seyhan

24 Kasım İlköğretim Okulu Seyhan Adana

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

24 Kasım İlköğretim Okulu Seyhan Adana

24 Kasım İlköğretim Okulu Hakkında - 24 Kasım İlköğretim Okulu Tanıtım - 24 Kasım İlköğretim Okulu Resimleri - 24 Kasım İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

24 Kasım İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur24 Kasım İlköğretimokulu 1982 yılında Nedimbey İlkokulu olarak eğitim öğretime açılmıştır 1984 yılında öğretmenler günü ismini alarak 24 Kasım İlkokulu olmuştur 1996 yılında sekiz yıllık temel eğitime geçilmesinden dolayı adı 24 Kasım İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir 1997 yılında okulumuz MLO kapsamına alınmıştır
24 Kasım İlköğretimokulu iki binadan oluşmaktadır Eski binası üç katlı olup, üç idareci odası, bir öğretmen çalışma odası, bir öğretmenler odası ve bir adet çok amaçlı salonu bulunmaktadır Bu binada on yedi derslik mevcuttur Ayrıca bir adet bilgisayar laboratuarı, bir adet fen laboratuarı ve kütüphane eski binadadır Yeni bina 01032005 tarihinde teslim alınmış olup 2005/2006 eğitim öğretim yılında hizmete girmiştir Yeni binada yirmi beş derslik vardır Çok amaçlı salon ve anasınıfı bu binadadır Şu anda sınıfların mevcudu 35�0 arası olup normal öğretim yapılmaktadır

24 Kasım İlköğretimokulunda bir müdür, üç müdür yardımcısı, bir rehber öğretmen, onüç branş öğretmeni, yirmiiki sınıf öğretmeni görev yapmaktadır Okulda hizmetli bulunmadığından temizlik işleri mahalli imkanlar ile yapılmaktadı

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: 24 KASIM İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Aydinlar Mah

Telefon Numarası: 3224289800

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: Bilgi Yok

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com