|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cihanbeyli, ilköğretim, konya, kora, okulu, vedat |
![]() |
Vedat Kora İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vedat Kora İlköğretim Okulu Konya CihanbeyliVedat Kora İlköğretim Okulu Hakkında - Vedat Kora İlköğretim Okulu Tanıtım - Vedat Kora İlköğretim Okulu Resimleri - Vedat Kora İlköğretim Okulu İletişim ![]() Vedat Kora İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Vedat Kora İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1979 yilinda hayirsever isadamlarimizdan Vedat KORA tarafindan tek derslikli olarak yapilmis olup daha sonra 1983 yilinda 5 derslikli tek katli olarak ayni kisi tarafindan yapilmistir ![]() ![]() ![]() Sayin Vedat KORA ‘nin vefatindan sonra kardesi Cihat KORA tarafindan yapilan okula istegi üzerine kardesi Vedat KORA’nin ismi verilmistir ![]() Iki katli , sekiz derslikli olup normal egitim yapilmaktadir ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun acildigi 1984 yilindan 1992 yilinin 24 kasim gününe kadar soba , daha sonra kalorifer ile isinmaktadir ![]() Okul binasi eski oldugundan kapi ve pencerelerin yenilenmesi,cati kiremitlerinin aktarilmasi,zemin dösemesinin fayans ile dösenmesi ve kalorifer tesisatinin yenilenmesi elektrik ve su tesisatlarininda yenilenmesi gerekmektedir ![]() Okulumuzun oldukca büyük(yaklasik 17000metrekare)bahcesi mevcut olup agaclandirma calismalari yapilmis ancak sebeke suyundan baska sulama imkani bulunmamakta olusu olumusuz bir etkendir ![]() ![]() Vedat Kora İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / CİHANBEYLİ Adı: VEDAT KORA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BAHÇELİEVLER MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3326734077 Faks Numarası: E-posta: 709643@meb ![]() ![]() Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() ![]() Vedat Kora İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|