![]() |
Selçuklu Anaokulu Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Selçuklu Anaokulu KonyaKonya Selçuklu Anaokulu Hakkında - Selçuklu Anaokulu Tanıtım - Selçuklu Anaokulu Resimleri - Selçuklu Anaokulu İletişim ![]() OKULUMUZU TANIYALIM Selçuklu Anaokulu Selçuklu İlçesinde Sakarya Mahallesi Ahmet Kabaklı Caddesi Tramvay Bakım İşletmeleri arkasında yer almaktadır ![]() ![]() ![]() Okulumuz fiziki koşulları açısından, okulöncesi eğitim kurumlarında olması gereken niteliklere sahiptir ![]() ![]() Ayriyeten okul bahçemizde oyun parkı bulunmaktadır ![]() Okulumuz doğalgaz ile ısıtılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2009-2010 öğretim yılında okulumuzda 4 yaşta 24, 5 yaşta 95, 6 yaşta 152 olmak üzere 271 öğrencimize 11 şubede eğitim verilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda yapılan eğitim-öğretimde çocuklarımızın Zihin, Dil, Bilişsel, Psiko-Motor ve Sosyo Kültürel gelişimlerine etki edecek dersler ve faaliyetler yapılmaktadır ![]() ![]() Okulumuzda okul müdürü, 1 müdür yardımcısı ,11 öğretmen ,1 Memur,2 hizmetli,mutfakta 3 çalışanımız,yemekhanede 2 servis elemanımız ve her sınıfta 1 tane olmak üzere çocukların genel bakımı ve sınıfın temizliğinden sorumlu yardımcı bayanlar çalışmaktadır ![]() Okulumuz temizlik ve düzenli olmasından dolayı Milli Eğitim bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından verilen “Beyaz Bayrak”ı almaya hak kazanmıştır ![]() ![]() ![]() DEĞER VE İLKELERİMİZ • Atatürk ilke ve inkılâplarını esas alırız ![]() • Öğrencilerimizin geleceğinin bizim geleceğimiz olduğuna inanırız ![]() • Okulumuzda her öğrencinin gelişmesi için ortam hazırlarız ![]() • Başarının takım çalışmasıyla yakalanacağına inanırız ![]() • Değişimin ve sürekli gelişmenin önemine inanırız ![]() • Öğrenci, veli ve toplum beklentilerine odaklı çalışırız ![]() • Ortak aklı kullanarak kararlar alırız ![]() • Fırsat eşitliğini okulda yaşatırız ![]() MİSYONUMUZ Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir ![]() VİZYONUMUZ Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak, hizmetin yürütüldüğü çevrede en kaliteli okul öncesi eğitim merkezi olmak ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: SELÇUKLU ANAOKULU Adresi: SAKARYA MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3322514177 Faks Numarası: 3322490084 E-mail Adresi: Web Adresi: http://www ![]() ![]() Okulumuzdan Resimler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|