Atatürk İlköğretim Okulu Saimbeyli Adana |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Saimbeyli AdanaAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim OkuluTanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Atatürk İlköğretim Okulu Adana Saimbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur GENEL BİLGİLER Okulumuz Adana ilinin Saimbeyli ilçesinde bulunmaktadır İki binadan oluşmaktadır; birinci bina 2250 metrekare, ikinci bina ise 962 metrekaredir Öğrenim süresi 8 yıllıktır Gündüzlü ve karma eğitim şekli uygulanmaktadır Okutulan yabancı dil İngilizcedir Okulumuz katı kalorifer yakıtı ile ısıtılmaktadır![]() 2009-2010 Eğitim-Öğretim yılında 1 ,2 Ve 3 Sınıflarda Takviye ve Etüt Çalışmaları, Bilişim Teknolojileri; 4 ve 5 sınıflarda Bilişim Teknolojileri; 6 ,7 Ve 8 sınıflarda Bilişim Teknolojileri Medya Okuryazarlığı ve Spor Etkinlikleri dersleri seçmeli ders olarak okutulmaktadır![]() Okulumuzda Sınıf ve Derslik sistemi uygulanmakta olup; Ana Sınıfı dersliği, 1/A Sınıfı, 1/B Sınıfı, 2/A Sınıfı, 2/B Sınıfı, 3/A Sınıfı, 3/B Sınıfı, 4/A Sınıfı, 4/B Sınıfı, 5/A Sınıfı, 5/B Sınıfı, 2 Türkçe Sınıfı, Matematik Sınıfı, Fen ve Teknoloji Sınıfı, Sosyal Bilgiler Sınıfı, Teknoloji ve Tasarım Sınıfı, Müzik Sınıfı, Fen laboratuarı, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sınıfı mevcuttur ![]() Okulumuz müdür, müdür yardımcısı ve 22 öğretmenden oluşmaktadır Okulumuz 196 erkek, 157 kız öğrenci olmak üzere toplam 353 öğrenci kapasitesine sahiptir![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / SAİMBEYLİ Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adres: İslam Mah Okullar Cad No: 19 Saimbeyli / ADANATelefon: 322 761 23 80 E-Posta: 318516@meb k12 trWeb adresi: www saimbeyliataturk k12 tr biz - www meb gov tr |
|
|
|