![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Saimbeyli Adana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Saimbeyli AdanaAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim OkuluTanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Atatürk İlköğretim Okulu Adana Saimbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() GENEL BİLGİLER Okulumuz Adana ilinin Saimbeyli ilçesinde bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2009-2010 Eğitim-Öğretim yılında 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda Sınıf ve Derslik sistemi uygulanmakta olup; Ana Sınıfı dersliği, 1/A Sınıfı, 1/B Sınıfı, 2/A Sınıfı, 2/B Sınıfı, 3/A Sınıfı, 3/B Sınıfı, 4/A Sınıfı, 4/B Sınıfı, 5/A Sınıfı, 5/B Sınıfı, 2 Türkçe Sınıfı, Matematik Sınıfı, Fen ve Teknoloji Sınıfı, Sosyal Bilgiler Sınıfı, Teknoloji ve Tasarım Sınıfı, Müzik Sınıfı, Fen laboratuarı, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sınıfı mevcuttur ![]() Okulumuz müdür, müdür yardımcısı ve 22 öğretmenden oluşmaktadır ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / SAİMBEYLİ Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adres: İslam Mah ![]() ![]() Telefon: 322 761 23 80 E-Posta: 318516@meb ![]() ![]() Web adresi: www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|