|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adana, ilköğretim, leman, okulu, sayıt, seyhan |
![]() |
Leman Sayıt İlköğretim Okulu Seyhan Adana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Leman Sayıt İlköğretim Okulu Seyhan AdanaLeman Sayıt İlköğretim Okulu Hakkında - Leman Sayıt İlköğretim Okulu Tanıtım - Leman Sayıt İlköğretim Okulu u Resimleri - Leman Sayıt İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ![]() Okulun Tarihçesi: Okulumuz 2000 yılında yapılmış olup, 2000-2001 Eğitim öğretim yılında eğitim öğretime açılmıştır ![]() Okulumuz Leman Sayıt Hanımefendi tarafından şehrimize kazandırılmıştır ![]() Fiziksel Özellikleri: Okulumuz Zemin kat, 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zemin Kat 1 Müdür Yardımcısı odası, 1 Müdür odası, Rehberlik, 1 Anasınıfı ve öğrenci tuvaletlerinden oluşmaktadı Leman Sayıt İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / SEYHAN Adı: LEMAN SAYIT İLKÖĞRETİM OKULU Okul Kodu : 970775 Okul Müdürü : Ökkeş BOLAT Telefon : 0 (322) 226 60 88 Fax : 865990@meb ![]() ![]() E-Posta : lemansayitilkogretim@gmail ![]() Web : http://lemansayit ![]() ![]() ![]() Adres Yurt Mahallesi Kıyıboyu Caddesi 71026 ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|