Halide Edip Adıvar Anaokulu Sivas Merkez |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Halide Edip Adıvar Anaokulu Sivas MerkezHalide Edip Adıvar Anaokulu Hakkında - Halide Edip Adıvar Anaokulu Tanıtım - Halide Edip Adıvar Anaokulu Resimleri - Halide Edip Adıvar Anaokulu İletişim Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Halide Edip Adıvar Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Halide Edip Adıvar Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Halide Edip Adıvar Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Halide Edip Adıvar Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: SİVAS / MERKEZ Adı: HALİDE EDİP ADIVAR ANAOKULU Adresi: Halilrifatpaşa Mah4Eylül IOOYani Telefon Numarası: 3462219102 Faks Numarası: 3462247706 E-mail Adresi: Web Adresi: - Halide Edip Adıvar Anaokulu Hakkında Okulumuz 2003-2004 eğitim-öğretim yılında öğretime başlamıştırİlk yılında çevre İlköğretim Okullarının anasınıfları kapatılarak öğrencileri toplanmış ve 45 öğrenciyle eğitim-öğretim yapılmıştırBu önemde okul yönetiminde İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Ahmet ESKİKARAHİSARLI vekaleten Okul Müdürlüğü görevini üstlenmiştir2004-2005 eğitim-öğretim yılı başında Zübeyde Hanım Anaokulu Müdür Yardımcısı Funda ARKUTCU Müdür olarak atanmıştır Okul 3 sınıflı ve 100 öğrenci kapasiteli olarak planlanmıştır Sınıfların bulunduğu birimde uyku odası ve yemek odası olarak planlanmış bölümler yoğun öğrenci talebini karşılayabilmek amacıyla sınıfa çevrilmiştirŞuanda 5 derslikte 10 şube olarak 200 öğrenci ile eğitim-öğretime devam ettirilmektedir 10 şubenin 1tane 5 yaş sabahçı, 1 tane 5 yaş öğlenci , 4 tane 6 yaş sabahçı, 4 tane 6 yaş öğlenci gruplardan oluşmaktadır 10 grupta çalışan öğretmenlerin hepsi okul öncesi eğitim öğretmenidirler Bunların 4 ü kadrolu öğretmen 6 sı kadrosuz usta öğretici olarak çalışmaktadırlar Okulda bir müdür görev yapmaktadır Müdür yardımcısı kadrosu boş bulunmaktadırOkul da bir erkek kaloriferci ve bir bayan memur görev yapmaktadırOkulun işleyişini devam ettirebilmek için 5 sözleşmeli personel çalıştırılmaktadır Bunların biri aşçı, bulaşık ve yemekhane temizliği, ikisi sınıf ve okulun diğer birimlerinin temizliği ve biri danışma görevlisi olarak çalıştırılmaktadır Okul bir kattırBodrum kat mutfak, yemekhane,oyun parkı botanik bahçesi zeka oyunları sınıfı ve kalorifer dairesi olarak değerlendirilmiştir Her bağımsız anaokulunda olduğu gibi amaç 6 yaş öğrencilerinin okul öncesi eğitim almadan ilkokula başlamamalarıdır Kapasite üstü çalışan bir okul olarak okul müdürü, öğretmenler ve personelin amaçları doğrultusunda emin adımlarla ilerledikleri görülmektedir Okul müdürünün öğretmenlerden en önemli beklentisi çocukların sadece okul öncesi eğitim almaları dışında bunun kaliteli bir eğitim dönemi olmasıdır Çünkü iyi bir öğretmenin özelliği el becerisini geliştirmek kadar zihinsel gelişimine de önem vermesidirOkula yeni gelen öğretmenlerin okuldaki ortama uyum sağlamasında okul müdürü toplam kalite yönetiminin öğretmenlerin içlerine sindirmelerini ve işlerini koşulsuz şartsız müşteri memnuniyeti ilkesine uygun yapmaları için toplantılarda sık sık bu konuları dile getirmektedirVerilen iyi bir okul öncesi eğitiminin geri dönütü öğrencilerimizin İlköğretim Okulunda gösterdikleri başarı olacaktır Halide Edip Adıvar Anaokulu Resimleri Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|