Fatih İlköğretim Okulu Konya Çeltik |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fatih İlköğretim Okulu Konya ÇeltikFatih İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih İlköğretim Okulu İletişim Fatih İlköğretim Okulu Konya Çeltik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fatih İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fatih İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fatih İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Fatih İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Fatih İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1985 yılında yapılmış olup, 1993 yılına kadar Lise olarak hizmet vermiş, 1993-1997 yılları arasında İlkokul, 1997’den bu yana da İlköğretim Okulu olarak hizmet vermektedir Okulumuz 2000 yılına kadar tek katlı iken 2000 yılında ilave kat yapılarak 2 katlı olmuş ve derslik sayısı 10’a yükseltilmiş olup ikili öğretimden normal öğretime geçilmiştir Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇELTİK Adı: FATİH İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Fatih Mahallesi Çeltik Telefon Numarası: 3328712798 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - http://celtikfatihiomebk12tr Fatih İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|