Belkuyu İlköğretim Okulu Konya Akören |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Belkuyu İlköğretim Okulu Konya AkörenBelkuyu İlköğretim Okulu Hakkında - Belkuyu İlköğretim Okulu Tanıtım - Belkuyu İlköğretim Okulu Resimleri - Belkuyu İlköğretim Okulu İletişim Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Belkuyu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Belkuyu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Belkuyu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Belkuyu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Belkuyu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / AKÖREN Adı: BELKUYU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Belkuyu Köyü Akören/Konya Telefon Numarası: 3324660252 Faks Numarası: E-mail Adresi: Belkuyu İlköğretim Okulu Resimleri: biz - anaokulum org - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|