|
|
Konu Araçları |
ali, durmuş, gülcan, ilköğretim, karaman, okulu |
Durmuş Ali Gülcan İlköğretim Okulu Karaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Durmuş Ali Gülcan İlköğretim Okulu KaramanKaraman Durmuş Ali Gülcan İlköğretim Okulu Hakkında - Durmuş Ali Gülcan İlköğretim Okulu Tanıtım - Durmuş Ali Gülcan İlköğretim Okulu Resimleri - Durmuş Ali Gülcan İlköğretim Okulu İletişim Durmuş Ali Gülcan İlköğretim Okulu Karaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Durmuş Ali Gülcan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Durmuş Ali Gülcan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Durmuş Ali Gülcan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Durmuş Ali Gülcan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KARAMAN / MERKEZ Adı: DURMUŞ ALİ GÜLCAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BAHÇELİEVLER MHL1129 SOK,NU 15-KARAMAN Telefon Numarası: 3382144793 Faks Numarası: 3382144793 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|