|
|
Konu Araçları |
adana, bostancı, ergenuşagı, ilköğretim, kozan, okulu |
Ergenuşagı Bostancı İlköğretim Okulu Kozan Adana |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ergenuşagı Bostancı İlköğretim Okulu Kozan AdanaErgenuşagı Bostancı İlköğretim Okulu Hakkında - Ergenuşagı Bostancı İlköğretim Okulu Tanıtım - Ergenuşagı Bostancı İlköğretim Okulu Resimleri - Ergenuşagı Bostancı İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Ergenuşagı Bostancı İlköğretim Okulu Adana Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ergenuşagı Bostancı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ergenuşagı Bostancı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ergenuşagı Bostancı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ergenuşagı Bostancı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / KOZAN Adı: ERGENUŞAGI BOSTANCI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ergenuşağı/Boskancı Köyü/Kozan Telefon Numarası: 3225192094 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|