![]() |
Sevindik İlköğretim Okulu Konya Beyşehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevindik İlköğretim Okulu Konya BeyşehirSevindik İlköğretim Okulu Hakkında - Sevindik İlköğretim Okulu Tanıtım - Sevindik İlköğretim Okulu Resimleri - Sevindik İlköğretim Okulu İletişim ![]() ![]() ![]() ![]() Sevindik İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz ilk olarak 1952 yılında eğitim-öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 8 sınıf bir ana sınıfı, fen ve teknoloji laboratuarı, bilişim odası, öğretmenler odası ve iki idari oda ile hizmetine devam etmektedir ![]() ![]() ![]() Binamız kalorifer sistemi ile ısıtılmaktadır ![]() ![]() ![]() Kasabanın Beyşehir’e uzaklığı 25 km’dir ![]() ![]() Sevindik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / BEYŞEHİR Eğitime açılış yılı 19 ![]() ![]() Yerleşim Yeri Kasaba Merkezi Derslik sayısı 11 Öğretim şekli Normal Adı: SEVINDIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sevindik Kasabasi Beyşehir Telefon Numarası: 3325155396 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Sevindik İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|