![]() |
Kayasu İlköğretim Okulu Konya Akören |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kayasu İlköğretim Okulu Konya AkörenKayasu İlköğretim Okulu Hakkında - Kayasu İlköğretim Okulu Tanıtım - Kayasu İlköğretim Okulu Resimleri - Kayasu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kayasu İlköğretim Okulu Konya Akören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Kayasu İlköğretim Okulu Tarihi: Okulumuz ilk defa 1948-1949 eğitim-öğretim yılında bir öğretmenli birleştirilmiş sınıf olarak 53 öğrenci ile eğitim-öğretime başlamıştır ![]() 1994-1995 eğitim-öğretim yılında okul yeni binasına taşınmış ve II ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 9 derslikte 125 öğrenciyle eğitim-öğretime devam edilmektedir ![]() ![]() Kayasu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / AKÖREN Adı: KAYASU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kayasu ilköğretim Okulu (42460) Akören/Konya Telefon Numarası: 3324671131 Faks Numarası: E-mail Adresi: Kayasu İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|