|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
beyşehir, ilköğretim, konya, mehmet, okulu, ümütkesmez, üzümlü, şehit |
![]() |
Üzümlü Şehit Mehmet Ümütkesmez İlköğretim Okulu Konya Beyşehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üzümlü Şehit Mehmet Ümütkesmez İlköğretim Okulu Konya BeyşehirÜzümlü Şehit Mehmet Ümütkesmez İlköğretim Okulu Hakkında - Üzümlü Şehit Mehmet Ümütkesmez İlköğretim Okulu Tanıtım - Üzümlü Şehit Mehmet Ümütkesmez İlköğretim Okulu Resimleri - Üzümlü Şehit Mehmet Ümütkesmez İlköğretim Okulu İletişim ![]() ![]() ![]() ![]() Üzümlü Şehit Mehmet Ümütkesmez İlköğretim Okulu Tarihi: 1- Üzümlü Kasabasının en eski okuludur ![]() ![]() Okulumuz 1965 yılına kadar eski yerinde eğtim ve öğretime sürdürürken 1966 yılında yeri değiştirilerek şimdiki okul bahçesinin batı kenarına inşa edilerek eğitim öğretime devam etmiştir ![]() 1996 yılında yapılan aynı okul bahçe içinde yapılan yeni binaya taşınmıştır ![]() Mevcut okul binamız 1996 yılında dönemin İçişleri Bakanı Meral Akşener tarafından açılmıştır ![]() Okulumuzun eski adı Merkez ilkokuludur ![]() 1996 yılında polis olarak görev yapan Mehmet Ümütkesmez'in şehit olmasından sonra adının yaşatılması amacıyla şehidimizin adı okulumuza verilmiştir ![]() 1996'dan itibaren okulumuzun adı Şehit Mehmet Ümütkesmez İlköğretim Okulu olmuştur ![]() Bu güne kadar okulumuzda A ![]() ![]() ![]() 2-BİNANIN FİZİKİ YAPISI:Yeni binamız 560 Metrekare alan üzerine inşa edilmiş olup, Fen Bilgisi ve Bilgisayar laboratuarları , Ana sınıfı, 19 derslikten oluşmaktadır ![]() Ayrıca Görsel Eğitim Odası,Kütüphanesi ,Müdür Odası,Müdür Yardımcısı Odası,Memur Odası,Kaynak Odası,İki Deposu, Hizmetli Odası,ve 2 Kız Öğrenci, 2 Erkek Öğrenci WC'si olmak üzere 6 adettir ![]() Binamızda 2003-2004 öğretim yılı başı itibariyle 1 şube anasınıfı, 10 şube 1-5 ![]() ![]() ![]() 2006 Yılında 20+1 bilgisayarla yeni bir bilgi ve iletişim laboratuarına sahip olan okulumuzda bilgisayar destekli eğitime ağırlık verilmeye başlanmıştır ![]() Okulumuz ders araç gereci açısından yeterli donanıma sahiptir ![]() Fen bilgisi laboratuarımız araç gereç bakımından yeterlidir ![]() ![]() Üzümlü Şehit Mehmet Ümütkesmez İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / BEYŞEHİR Adı: ÜZÜMLÜ ŞEHİT MEHMET ÜMÜTKESMEZ İLKÖĞRETİM OKULU Eğitime açılış yılı 19 ![]() ![]() Yerleşim Yeri Kasaba Merkezi Derslik sayısı 20 Öğretim şekli Normal Adresi: Gültepe Mahallesi Üzümlü Kasabası Beyşehir/Konya Telefon Numarası: 3325246008 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - http://uzumlusehitmehmet ![]() ![]() Üzümlü Şehit Mehmet Ümütkesmez İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|