Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaç, hamza, ilköğretim, karaman, okulu

Hamza Anaç İlköğretim Okulu Karaman

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hamza Anaç İlköğretim Okulu Karaman

Karaman Hamza Anaç İlköğretim Okulu Hakkında - Hamza Anaç İlköğretim Okulu Tanıtım - Hamza Anaç İlköğretim Okulu Resimleri - Hamza Anaç İlköğretim Okulu İletişim

OKULUN TARİHÇESİ Okul binası 2004 yılında yapılmış olup, 2005-2006 Eğitim ve Öğretim yılında hizmet vermeye başlamıştır Okulumuz 12 derslikli olup; bunların 8 tanesi (1 nci…8 nci sınıflar) derslik, 1 tanesi Ana Sınıfı, 1 tanesi Fen-Teknoloji Sınıfı Laboratuarı’na, 1 tanesi de Bilgi Teknoloji Sınıfı 1 tanesi de Özel Eğitim Sınıfı için ayrılmıştır 1 adet Öğretmenler Odası, 1 adet memur odası, 1 adet müdür odası, 1 çay ocağı, 2 kız-2 erkek öğrenci tuvaleti, 1 bayan öğretmenler , 1 erkek öğretmenler tuvaleti bulunmaktadır

OKULUN ÖZELLİKLERİ

Gündüzlü ve karma öğretim yapılmaktadır
ANA BİNA Okulumuzda Anasınıfı için 1 derslik,1 kademe için 5 derslik,2kademe için 3 derslik,Fen ve Teknoloji Laboratuarı için 1 derslik ,Bilgi Teknoloji Sınıfı için 1 derslik,Özel Eğitim Sınıfı için 1 derslik olmak üzere toplam 12 adet derslik bulunmaktadır

İletişim

Adresi: CUMHURİYET MAHALLESİ 702SOK KARAMAN

Telefon Numarası: 3382146766

Web adresi : http://wwwhamzaanack12tr/indexhtml

biz - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com