|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
abdullah, çumra, ilköğretim, konya, okulu, tenekeci |
![]() |
Abdullah Tenekeci İlköğretim Okulu Konya Çumra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Abdullah Tenekeci İlköğretim Okulu Konya ÇumraAbdullah Tenekeci İlköğretim Okulu Hakkında - Abdullah Tenekeci İlköğretim Okulu Tanıtım - Abdullah Tenekeci İlköğretim Okulu Resimleri - Abdullah Tenekeci İlköğretim Okulu İletişim Abdullah Tenekecı İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Abdullah Tenekecı İlköğretim Okulu Tarihi: 1986 yılında eğitim öğretime 5 derslikli olarak faaliyete geçmiştir ![]() Ali ARSLAN vatandaşımız vermiş olup devletimiz tarafından yapılmıştır ![]() çıkmasından itibaren ikli öğretime geçmiştir ![]() birlikte tek öğretime geçmiştir ![]() ![]() ![]() şube olarak eğitim öğretime devam etmektedir ![]() Abdullah Tenekecı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: ABDULLAH TENEKECI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Meydan Mahallesi Babür Sokak No:45 Çumra Telefon Numarası: 3324471898 Faks Numarası: 332-4471898 E-mail Adresi: atenekeciio@gmail ![]() Web Adresi: - Abdullah Tenekecı İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|