Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alibeyhüyüğü, cumhuriyet, çumra, ilköğretim, konya, okulu

Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Çumra

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Çumra

Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim

Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Okulumuza ait binalarımızdan 2 numaralı binamız 1946 yılında Köy sanat okulları olarak
yapılmış 1958 yılında ise ilkokul binası olarak 3 numaralı bina yapılmış ve aynı yıl iki bina
Alibeyhüyüğü ilkokulu olarak hizmet vermeye başlamıştır 1973 yılında Alibeyhüyüğü İlkokulu
Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlkokulu olarak isim değiştirmiştir 2 kademe ortaokul olarak 1969‐
1970 Eğitim Öğretim döneminde Cumhuriyet meydanındaki binada Alibeyhüyüğü ortaokulu
olarak açılmıştır İlköğretim uygulamasına 1990‐1991 öğretim yılında Cumhuriyet İlköğretim
okulu adı ile geçmiştirOkulun ismi ilkokulun isminden alınmıştır Şu anki mevcut binamız 2000
yılında eğitim öğretime başlamış bodrum katı hariç 2 katlı betonarmedir 650 metrekare okul
binamız 11bin metre okul bahçe alanımızın genişliğidir 16 öğretmen 221öğrenci ile eğitim
öğretime devam etmektedir Konferans salonumuz, bilgisayar labaratuvarı, fen labaratuvarı
mevcuttur 2 kademede branş derslikuygulaması yapılmaktadır

Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ALİBEYHÜYÜĞÜ CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Alibeyhüyüğü Cumhuriyet ilköğretim Okulu
Telefon Numarası: 3324421456
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com