![]() |
Akıllı Kadınlar Yanlış Seçimler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akıllı Kadınlar Yanlış Seçimler![]() Kadınlar, genellikle erkeklerle ilgili romantik hayaller kurarlar ![]() ![]() ![]() Kadın hareketi anne babanın güçlü ama zararlı etkilerini ve işleyişini ortaya çıkarmıştır; bununla beraber çoğu bekar kadın, aileleri tarafından cinsel ön yargılar ve geleneksel davranışlarla engellenmiş gibidir ![]() “Çok şanssızım ![]() ![]() “İyi erkeklerle dolu bir yerde bir tek uygunsuz adam varsa onu da ben bulurum ![]() “Karşılaştığım tüm erkekler ya çok sıkıcı ya da çok züppe ![]() ![]() “Hiçbir yere ulaşamayacağımı ve karısını asla terk etmeyeceğini biliyorum ama bana öylesine sahip ki ![]() ![]() "İlişkilerim her zaman iyi başlıyor ama sanki bende erkekleri iten bir şeyler var ![]() Psikolog olarak bizler, benzer sözleri hemen her gün duyuyoruz ![]() ![]() Aslında kadınlar, yanlış erkekle ilişkilerini kolay sona erdiremezler ![]() ![]() ![]() Bulgularımıza göre kadın ne kadar akıllı ve kültürlü olursa, yaptığı seçimler ve aşk ilişkilerindeki davranış biçimi de o kadar yıpratıcı ve akılsızca oluyor ![]() ![]() ![]() Gözlemlerimize göre, akıllı kadın hâlâ mükemmel erkeğin yani "beyaz atlı prensin" arayışı içindedir ![]() Elinizdeki bu kitap kadın-erkek ilişkilerine bambaşka bir boyutla bakıp, farklı bir bakış açısıyla siz okurlarımıza sunuyor ![]() Akıllı Kadınlar Yanlış Seçimler Yazar : C ![]() ![]() Yayınevi : Nokta Yayınları Sayfa Sayısı : 232 |
![]() |
![]() |
|