Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
forester, kız, uçabilen, victoria

Uçabilen Kız - Victoria Forester

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Uçabilen Kız - Victoria Forester

Uçabilen Kız - Victoria Forester - Kitap Özet

Kitap Özet

Okurken sürekli gülümsüyordum (ağladığım bölüm dışında) Okuması için anneme vermiştim ve şimdi çocuklarıma okuyorum Kesinlikle her yaştan okurun yüreğini ısıtacak bir kitap
- Stephenie Meyer

Hayaller farklı olabilir Herkesin bir hayali olabilir Ama şurası bir gerçek ki, uçabilmek herkesin hayalidir Peki bu hayalimiz gerçek olsa, gerçekten kendimizi iyi hisseder misiniz? Bir de Piper'a sorun

Piper McCloud uçabiliyor Bir kuş gibi

Ve bu yetenek doğuştan Problem şu ki, Lowland halkı, Piper'dan korkuyor Bu yüzden olağanüstü yeteneklere sahip çocukların eğitim gördüğü bir okula gitmek üzere ailesini ve yaşadığı yeri terk etmesi gerekiyor

Okulda süper yeteneği olan birçok özel çocuk var fakat Piper hepsinden de özel

Uçabilen Kız farklı olmak, dostluk ve cesaret üzerine unutulmaz bir hikaye…

"Bu muhteşem romanda, okuyucular, bir çiftlik evinin olağanüstü kızıyla tanışıyorlar Piper gibi hikaye de havada süzülüyor
Yükseliyor, alçalıyor… Bir sonra ne olacağını kestiremiyorsunuz Her şeyden öte, kitap oldukça güçlü; arkadaşlık ve bir şeyi iyi yapmakla, iyi bir şey yapmak arasındaki farkı gösteren güçlü mesajlar içeriyor
-Booklist

“Forester'ın farklı ortamları (çiftlik ve buz sığınak) kaya gibi sağlam bir bakış açısı ve mütevazi karakterler içinde bütünleştirilmiş… kendini farklı hisseden her çocuk aile ve toplumun eğilimlerine karşı mücadele eden Piper'dan güç alacaktır
-The Horn Book Review

Kitap Kapak

00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com