|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| hareketler, ibrahim, kitabı, tenekeci, tüfeksiz |
Tüfeksiz Hareketler Kitabı İbrahim Tenekeci |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tüfeksiz Hareketler Kitabı İbrahim Tenekeciİbrahim Tenekeci Tüfeksiz Hareketler kitap tanıtımı - kitap özeti Kitabın künyesi Tüfeksiz Hareketler İbrahim Tenekeci Profil Yayıncılık / Edebiyat Dizisi Türkçe 152 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 21 cmİstanbul, 2010, 1 BasımISBN : 9789759962821 Genel Yayın Yönetmeni : Cem Küçük Genel Koordinatör : Münir Üstün Kitap hakkında Madem şu çiğdemin bir fikri; şu serçenin özel eşyası; şu taşın yarına kalma kaygısı yok, bunların hiçbiri bende de olmasın ![]() ![]() Diye çok düşündüm Hatta kendimce birtakım kararlar bile aldım![]() Ama olmuyor Bir yandan yazdıklarım vasıtasıyla fikir beyan ediyor, bir yandan olmadık şeylerin koleksiyonunu yapıyor, bir yandan da yarına daha fazla kalabilmek için tüm gücümle şiire abanıyorum![]() Özlediğim veya heves ettiğim dünya ile içinde bulunduğum dünya arasında, kabul etmek gerekir ki, dünya kadar fark var ![]() Doğrudur, bir otun bile iddiası vardır Fakat bunu asla dile getirmez![]() Doğrudur, havaya attığımız taş bile tekrara düşmez Bir kar tanesi bile kendini tekrar etmez Ama biz ederiz![]() (Tanıtım Bülteninden) Kitap kapağı
|
|
|
|