Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
godin, inek, mor, seth

Mor İnek - Seth Godin

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mor İnek - Seth Godin

Mor İnek - Seth Godin kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Mor İnek

(Farklılaşarak İşinizi Dönüştürün)

Seth Godin

MediaCat Kitapları / Yönetim Dizisi

Türkçe (Orjinal Dili:İngilizce)

240 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 13 x 19 cm

ISBN : 9786055755461

2010

Satış Yönetmeni : Erdinç Şamoğlu

Koordinatör : Tuba Yılmaz

Genel Yayın Yönetmeni : Pelin Özkan

Editör : Gülen Çetin Tankut

Çeviri : Levent Göktem

Kitap hakkında

"Seth Godin başarının anahtarının göze çarpmak için farklı bir yol bulmak olduğunu söylüyor -tek renk ineklerin arasında mor bir inek olmak Godin'in kendisi de belki de bu teorinin nasıl işe yaradığının en iyi örneği"

-Forbescom-

"Amerikan şirketlerinin yönetim kurulu odalarında niye hiç Mor İnek yok? Seth Godin, küçük ölçekli girişimcilerin, kitapta anlattığı mor yolu izleyerek büyük başlar arasında kendisine nasıl yer bulabileceğini, onları nasıl geçeceğini eğlenceli bir dille anlatıyor"

-Al Ries-

"Bu kitaba bayıldım! Kısmen kalk borusu, kısmen eylem planı olan Mor İnek, bugünün yeni ekonomisinde şirketlere farklılaşmanın yolunu gösterip yok olmaktan nasıl kurtulacaklarını anlatıyor"

-Tom Kelley-

"Leo Burnett'i, David Ogilvy'yi, Bill Bernbach'ı, Mark Twain'i alın Onların beyinlerini birleştirin, saçlarını tıraş edin Ortaya ne çıktı? Seth Godin"

-Jay Levinson-

(Tanıtım Bülteninden)

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com