![]() |
Mor İnek - Seth Godin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mor İnek - Seth GodinMor İnek - Seth Godin kitap tanıtımı - kitap özeti Kitabın künyesi Mor İnek (Farklılaşarak İşinizi Dönüştürün) Seth Godin MediaCat Kitapları / Yönetim Dizisi Türkçe (Orjinal Dili:İngilizce) 240 s ![]() ![]() ISBN : 9786055755461 2010 Satış Yönetmeni : Erdinç Şamoğlu Koordinatör : Tuba Yılmaz Genel Yayın Yönetmeni : Pelin Özkan Editör : Gülen Çetin Tankut Çeviri : Levent Göktem Kitap hakkında "Seth Godin başarının anahtarının göze çarpmak için farklı bir yol bulmak olduğunu söylüyor -tek renk ineklerin arasında mor bir inek olmak ![]() ![]() -Forbes ![]() "Amerikan şirketlerinin yönetim kurulu odalarında niye hiç Mor İnek yok? Seth Godin, küçük ölçekli girişimcilerin, kitapta anlattığı mor yolu izleyerek büyük başlar arasında kendisine nasıl yer bulabileceğini, onları nasıl geçeceğini eğlenceli bir dille anlatıyor ![]() -Al Ries- "Bu kitaba bayıldım! Kısmen kalk borusu, kısmen eylem planı olan Mor İnek, bugünün yeni ekonomisinde şirketlere farklılaşmanın yolunu gösterip yok olmaktan nasıl kurtulacaklarını anlatıyor ![]() -Tom Kelley- "Leo Burnett'i, David Ogilvy'yi, Bill Bernbach'ı, Mark Twain'i alın ![]() ![]() ![]() -Jay Levinson- (Tanıtım Bülteninden) Kitap kapağı ![]() |
![]() |
![]() |
|