Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akyol, geleceğe, taha, tarihten

Tarihten Geleceğe - Taha Akyol

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tarihten Geleceğe - Taha Akyol

Tarihten Geleceğe - Taha Akyol - Kitap Özeti - Kitap Tanıtımı

Kitap Hakkında

kitabı oluşturan yazıların birkaçı 1982 yılında, ama pek çoğu 12 Eylül 1980'den önce yazıldı O zaman Türkiye'de sağ, sol çatışmasında kan gövdeyi götürüyordu Ben de MHP'nin Genel İdare Kurulu üyesi, partinin yayın organı Hergün gazetesinin yazarlarından biriydim Toplumsal ve şahsi bu büyük değişimlere rağmen, elinizdeki kitabı "tekrar gözden geçirme" yoluna gitmedim; çeyrek yüzyıl önce yazdıklarımı olduğu gibi size sunuyorum Yazar olarak, çeyrek yüzyıl önce neler yazdığımın size bir belgesini takdim ederek, sosyal sorumluluğumun hesabını vermek istedim

Kitabı Önyüzü

Kitabın Künyesi

· Truva Yayınları
· Basım Tarihi : 11 - 2007
· ISBN : 9944-212-30-4
· Etiket Fiyatı : 1600 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com