|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
altında, gürpınar, hüseyin, izdivaç, kuyrukluyıldız, melek, rahmi, sanmıştım, şeytanı |
![]() |
Kuyrukluyıldız Altında Bir İzdivaç Melek Sanmıştım Şeytanı - Hüseyin Rahmi Gürpınar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuyrukluyıldız Altında Bir İzdivaç Melek Sanmıştım Şeytanı - Hüseyin Rahmi GürpınarKuyrukluyıldız Altında Bir İzdivaç Melek Sanmıştım Şeytanı - Hüseyin Rahmi Gürpınar Kuyrukluyıldız Altında Bir İzdivaç Melek Sanmıştım Şeytanı - Hüseyin Rahmi Gürpınar kitap tanıtımı - kitap özeti Kitabın künyesi Kuyrukluyıldız Altında Bir İzdivaç Melek Sanmıştım Şeytanı Hüseyin Rahmi Gürpınar · Everest Yayınları · Basım Tarihi : 03 - 2010 · ISBN : 9789752894501 · Sayfa Sayısı : 232 · Etiket Fiyatı : 12 ![]() Kitap hakkında Türk edebiyatının kilometre taşlarından biri olan Hüseyin Rahmi Gürpınar, günlük yaşamı kaleme alırken mizah öğesini her zaman ön plana çıkartmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Edebiyatla ilk kez tanışanları bile edebiyat tutkunu haline getiren kalemlerden biri olan Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın tüm yapıtları, Everest Yayınları tarafından özenle baskıya hazırlanmaktadır ![]() Kitap kapağı |
![]() |
![]() |
|