Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akyüz, aşk, meclisi, sinan

Aşk Meclisi - Sinan Akyüz

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Meclisi - Sinan Akyüz

Aşk Meclisi - Sinan Akyüz kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Aşk Meclisi

(İki Kişilik Yalnızlık ve Yatağımdaki Yabancının Yazarından)

Sinan Akyüz

Alfa Basım Yayım Dağıtım / Roman Dizisi

Türkçe

262 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 20 cm

ISBN : 9786051061993

2010

Yayın Yönetmeni : Rana Gürtuna

Kapak : Gökhan Burhan

Kitap hakkında

Bir Eroinmanın Gerçek Günlüğünden Uyuşturucu Gerçeğini Tüm Çıplaklığıyla Göz Önüne Seren Çarpıcı ve Sarsıcı Bir Yaşam Öyküsü!

"Sen ve ben artık yalnızlığımıza âşık olmuş iki insanız Bizim bu yalnız dünyamıza şafak atmaz, gün doğmuş Gergin, donuk, yamyassı dünyamızda katılaşıp kaldık bir kristal taşı gibi Çığlık çığlığa bir gecenin içinde, ikiye ayrılmış karanlık bir gökyüzünde, kan içindeki bir şırınganın ucunda, sahipsiz bir gölge olmuş ve hiç kimsenin istemediği yürek karası düşlerin kanatlanmış ölüleri gibiyiz ikimiz Sen ve benİkimiz"

Bu kitapta bir eroinmanın dilinden yaşam, ölüm ve aşk arasındaki paradoksu okuyacaksınız Hangisi daha büyük suç? Eroinman olmak mı? Eroinman olmaya sebep olmak mı?

Her zaman çok satan ve çok okunan Sevmek Zorunda Değilsin Beni, Yatağımdaki Yabancı, İki Kişilik Yalnızlık, Bana Sırtını Dönme, Etekli İktidar kitaplarının yazarı Sinan Akyüz'den uyuşturucu gerçeğini tüm çıplaklığıyla göz önüne seren, çarpıcı ve sarsıcı bir yaşamöyküsü

(Tanıtım Bülteninden)

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com